Numărătoare paralelă USL: Fiul preşedintelui CJ Prahova, ales deputat cu peste 60% din voturi

Social-democratul Vlad Cosma, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma şi candidat la alegerile parlamentare într-un colegiu uninominal din Prahova, a fost ales deputat cu peste 60 la sută din voturi, conform numărătorii paralele parţiale realizate de USL.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 21:00
Numărătoare paralelă USL: Fiul preşedintelui CJ Prahova, ales deputat cu peste 60% din voturi

Vlad Cosma, candidat în Colegiul uninominal 8 din judeţul Prahova, a fost ales deputat cu peste 60 la sută din voturi, arată numărătoarea paralelă realizată în peste jumătate dintre secţiile de votare din acest colegiu, a declarat preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, care deţine funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vlad Cosma este vicepreşedinte al Tineretului Social Democrat (TSD) şi nu a deţinut până acum nicio funcţie publică.

El a candidat pentru un mandat de deputat în colegiul în care urmă cu patru ani a fost ales parlamentar Adrian Năstase. De altfel, în mandatul parlamentar care se încheie Vlad Cosma a fost angajat la cabinetul parlamentar al lui Năstase.

Contracandidatul lui Vlad Cosma din partea ARD a fost Cristian Apostol, fost secretar de stat în Ministerul Mediului şi fost director în cadrul Romsilva.