Numărul bărbaţilor care recurg la operaţii pentru a-şi SATISFACE PARTENERELE a crescut în mod alarmant

Cu toate că bărbaţii italieni sunt consideraţi printrei cei mai virili din lume, un chirurg plastician a recunoscut că numărul persoanelor care recurg la operaţii de mărire a penisului creşte de la an la an cu 25%.

29 aug. 2013, 18:36
Numărul bărbaţilor care recurg la operaţii pentru a-şi SATISFACE PARTENERELE a crescut în mod alarmant

Doctorul Alessandro Littara, director al Centrului pentru Medicină Sexuală din Milano, a recunoscut că numărul operaţiilor de mărire a penisului creşte de la an la an cu peste 25%. Astfel, până în luna august a acestui an, peste 300 de bărbaţi i-au cerut doctorului un penis mai mare, potrivit Huffington Post.

Citeşte şi Tot ce trebuie să ştii despre dimensiunile penisului

Conform acestuia, operaţia de penoplastie costă între 2.500 şi 6.000 de lire, însă acest lucru nu îi sperie pe cei care nu se simt confortabil cu ce i-a înzestrat Mama Natură.

Cererea pentru aceste operaţii creşte constant. De obicei, operaţia este făcută pentru a face penisul mai gros, dar sunt destui care îl vor şi mai lung şi câteodată, amândouă. Deoarece toată lumea vede imagini ale corpului uman peste tot, bărbaţii sunt mai atenţi şi mai îngrijoraţi de corpul lor, iar organele genitale nu fac o excepţie. Trăim într-o eră a imaginii, iar cele sexuale ajung de cele mai multe ori pe prima pagină. Aşa că sexul primeşte mai multă atenţie, iar oamenii trebuie să fie competitivi. Este o problemă internaţională„, a explicat doctorul motivul pentru care bărbaţii recurg la astfel de operaţii.

Citeşte şi Mărimea chiar contează: Cercetătorii confirmă cea mai mare temere a bărbaţilor în dormitor