Numărul care prevesteşte a doua venire a lui Iisus, văzut pe un câmp din România

Publicat: Duminică, 03 Mai 2015 18:46 // Actualizat: Duminică, 03 Mai 2015 18:46 // Sursa: romaniatv.net

Numărul 888, cunoscut fiind ca numărul care prevestește a doua venire pe Pământ a Mântuitorului Iisus Hristos, ar fi apărut pe un câmp din Transilvania! Mai precis, mai multe cercuri care ar forma împreună câte un opt, au fost zărite și filmate cu o dronă în localitatea Sigmir, județul Bistrița-Năsăud, scrie Voceatransilvaniei.ro.

 

Cameramanul profesionist Cristi Moldovan este cel care a surprins la începutul acestei săptămâni, cu o dronă, imaginile din Sigmir, în care se vede clar forma unor opturi. În imaginile pe care le puteți vedea mai jos se pot observa cercurile respective, care formează împreună simbolul „prevestitor”.

Potrivit site-ului graiulortodox.wordpress.com, Sfântul Nicodim Aghioritul (1749-1809) este cel care include în cunoscuta sa operă ”Războiul nevăzut” fragmente din oracolele Sibilei Eritreea şi ale Sibilei Cumana care profeţesc despre pogorârea Fiului lui Dumnezeu pe pământ. Sfântul Nicodim amintește despre numărul numelui lui Iisus (ΙΗΣΟΥΣ = 888 ), precum şi despre a Doua Venire a lui Hristos.

Sfântul Nicodim admite că profeţiile Sibilelor sunt inspirate de Dumnezeu și că numele lui Iisus se exprimă printr-un octogon de această formă.

Rămâne de văzut dacă aceste forme apărute la nivelul vegetației din localitatea Sigmir au apărut întâmplător, sau reprezintă semnele despre care amintesc profeții.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
666 888 Iisus numar magic Transilvania
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 mai 21:47
...din Transilvania! Mai precis, mai multe cercuri care ar forma împreună câte un opt, Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
03 mai 19:23
...pe un câmp din Transilvania! Mai precis, mai multe cercuri care ar forma împreună câte un opt, Citește mai departe…   ...
03 mai 19:00
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.7216
RON
25 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H