Numărul de rezervări pe litoral s-a triplat după anunţul preşedintelui privind deschiderea plajelor la 1 iunie

Reprezentanţii unei agenţii de turism susţin că numărul de rezervări pe litoral s-a triplat joi faţă de zilele anterioare, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că românii vor putea merge la plajă începând cu 1 iunie.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 13:56
Numărul de rezervări pe litoral s-a triplat după anunţul preşedintelui privind deschiderea plajelor la 1 iunie

Românii au început să rezerve atât vacanţe last minute pe litoral, începând cu acest weekend, cât şi sejururi în lunile iulie şi august sau chiar septembrie, potrivit Litoralulromanesc.ro.

„În ceea ce ne priveşte, având în vedere că operăm online, e foarte uşor să monitorizăm reacţia imediată a turiştilor. Astfel, am constatat o creştere puternică a traficului pe site-ul nostru în minutele imediat următoare anunţului preşedintelui. După anunţ, au început să curgă rezervările, iar acest ritm s-a păstrat toată ziua de ieri şi a continuat şi astăzi”, a declarat Ionuţ Nedea, directorul general al companiei de turism.

Citeşte şi: 

Numărul de rezervări făcute în a doua jumătate a zilei de joi a fost, practic, de trei ori mai mare decât în oricare dintre zilele anterioare, iar solicitările au venit de la români din întreaga ţară.

După anunţul preşedintelui, chiar şi oameni care îşi exprimaseră anterior dorinţa de a-şi anula vacanţele pe care le rezervaseră la mare înainte de pandemie şi care au revenit asupra deciziei şi au hotărât să meargă pe litoral.

„Ne aşteptăm ca tendinţa de creştere să se accentueze în următoarele săptămâni şi, cumva, după 15 iunie să revenim la nivelul de anul trecut. Chiar dacă va exista o presiune în ceea ce priveşte cererea, tarifele nu vor fi majorate, o garanţie pe care o putem oferi turiştilor care-şi achiziţionează pachetele prin intermediul agenţiei”, a mai spus directorul agenţiei de turism Litoralulromanesc.ro, companie cu capital integral privat românesc şi cel mai mare retailer de vacanţe în staţiunile autohone de la Marea Neagră.

Citeşte şi: