Numărul tău norocos în 2020 în funcţie de zodie

Publicat: Marţi, 07 Ianuarie 2020 13:42 // Actualizat: Marţi, 07 Ianuarie 2020 13:42 // Sursa: romaniatv.net

Anul 2020 se anunţă unul plin de schimbări, de situaţii pe care trebuie să le acceptăm pentru a putea să ne continuăm drumul în viaţă.

Fiecare dinte noi trebuie să ştie care este numărul norocos ce îl reprezintă în anul 2020, iar astrele vor dezvălui acest lucru în cele ce urmează. Numărul norocos al balanţelor pentru anul 2020 va fi numărul 3, înrudit cu semnul infinitului, ce îi va determina să privească viaţa cu alţi ochi şi să o trăiască la maxim, iar numărul norocos pentru raci va fi numărul 1, care îi va conduce spre funcţiile de lider, ajutându-i să cunoască succesul pe toate planurile.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Numărul norocos al berbecilor în anul 2020 este numărul 2. Regăsit de două ori în anul care tocmai a început, un număr dual, acesta va aduce noroc berbecilor, având rolul de a-i proteja şi de a-i păzi de orice fel de lucru rău. Numărul doi are puterea de a asigura liniştea, de a aduce pacea şi bunăstarea celor care îl folosesc cât mai des. Sub acest număr norocos, va creşte capacitatea berbecilor de a iubi şi de a-şi găsi un partener de viaţă aşa cum îşi doresc.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Pentru tauri, numărul norocos al anului 2020 este numărul 7. Acesta îi va proteja pe nativii din zodia tauri, ajutându-i să îşi dezvolte capacitatea de înţelegere, spiritul analitic, precum şi dorinţa de cunoaştere. Taurii vor studia mai intens în anul 2020, iar numărul 7 va fi cel care îi va îndruma pe calea ce bună, pentru a reuşi să fructifice fiecare zi pe care o vor trăi în acest nou an.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Numărul norocos pentru gemeni este numărul 4. Aceste zodii vor trece printr-o perioadă a maturizării, bazată pe alegerile făcute în jurul numărului 4. Nu va exista nici un obstacol care să îi poată opri pe gemeni, aceştia reuşind să se dezvolte continuu şi să ajungă cea mai bună versiune a lor de până acum. Numărul 4 le va purta noroc în fiecare clipă, în cadrul oricărei acţiuni pe care o vor realiza, ducând-o la bun sfârşit cu alegerile potrivite.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop numerologie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8357
RON
13 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H