Numele lui Puya apare în dosarul manelistului Dani Mocanu, acuzat de proxenetism

Dezvăluiri despre manelistul ridicat de procurori pentru proxenetism. Unele dintre prostituate primeau sume consistente de bani, dar manelistul Dani Mocanu le promitea că le face şi melodii la studio. Mai mult, în dosarul procurorilor apar şi numele altor artişti.

RomaniaTV.net
30 sept. 2017, 10:21
Numele lui Puya apare în dosarul manelistului Dani Mocanu, acuzat de proxenetism

Cunoscutul cântăreţ de manele, Dani Mocanu, a fost plasat sub control judiciar, după ce iniţial a fost reţinut într-un dosar de proxenetism. Dani Mocanu şi fratele lui sunt acuzaţi că fac parte dintr-un grup infracţional de opt persoane care se ocupă cu proxenetismul. Aceştia trimiteau fete în Anglia să se prostitueze, iar unele dintre ele ar fi apărut şi în videoclipurile manelistului.

Potrivit unor stenograme din dosarul lui Dani Mocanu, obţinute de România TV, Dani Mocanu le promite prostituatelor că le face melodii în studio şi se lăuda că are legături cu artişti cunoscuţi în România. 

DANI MOCANU LE PROMITEA MELODII ÎN STUDIO PROSTITUATELOR
Dani Mocanu: Când vii acasă îţi fac o piesă, că de mult mă băteai la cap să îţi fac.
AN: Jură-te!
Dani Mocanu: Să moară familia mea de nu-ţi fac şi ce am mai scump de nu-ţi fac!
AN: Da, îmi faci un cadou de revelion
SURSA: Dosar

În dosar apare şi numele cântărețului de muzică hip-hop cunoscut drept Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, într-o discuţie despre droguri. Mai precis, numele de Puya este invocat de prietenul pretinsului proxenet, Ionel Anton, atunci când acesta din urmă îl grăbea în a se întâlni cu el, pentru a merge să cumpere stupefiantele.

NUMELE CÂNTĂREŢULUI PUYA APARE ÎN DOSAR
AI: Păi ţi-a răspuns ăsta într-un final?
AN: Păi mi-a răspuns Puya până una alta. Că dormea, a fost două zile la Reghin, la Hunedoara, nu ştiu pe unde a avut concerte.
AI: Aha.
AN: A răspuns Puya şi mă sună înapoi acuma… dacă nu, mergem la ăla acasă…
AI: La Puya?
SURSA: Dosar