Numerologie: Afla ce spune numele tau despre cariera ta

Numele pe care il porti are o mare insemnatate. El releva foarte multe lucruri despre tine si despre personalitatea ta. Si nu numai. Specialistii in numerologie spun ca poti afla cat de mult succes vei avea in cariera, in functie de numele pe care il porti. Pentru a determina valoarea expresiei numelui tau, urmareste tabelul de mai jos.

RomaniaTV.net
10 mai 2020, 07:13
Numerologie: Afla ce spune numele tau despre cariera ta

Calculeaza apoi suma tuturor cifrelor din numele tau complet, asa cum este trecut in certificatul de nastere, reducand-o la o singura unitate, exceptie facand cazurile in care suma este 11 si 22. 

1: A, J, S

2: B, K, T

3: C, L, U

4: D, M, V

5: E, N, W

6: F, O, X

7: G, P, Y

8: H, Q, Z

9: I, R. 

Expresie 1

Talentul tau se manifesta prin independenta si implica originalitate, creativitate. Esti om de actiune, poti deveni antreprenor sau sef de echipa. 

Expresie 2

Talentul tau se manifesta comunicare. Esti diplomat si poti lucra foarte bine ca mediator. Iti faci foarte multi prieteni si ajungi unde trebuie tocmai datorita numarului mare de cunostinte aflate in pozitii puternice.

Expresie 3

Talentul tau are legatura cu arta: scris, oratorie, cantat, actorie, muzica, design. Poti avea o cariera si in vanzari sau invatamant. Insa adevaratul tau scop este sa-i motivezi pe ceilalti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.