Numerologie: Află cine ai fost într-o viaţă anterioară în funcţie de data naşterii

Data naşterii poate dezvălui cine ai fost într-o viaţă anterioară. Ezoteriştii susţin că anumite zile au o încărcătură spirituală uriaşă. Data naşterii are o semnificaţia importantă din punct de vedere karmic pentru fiecare dintre noi.

RomaniaTV.net
29 nov. 2016, 09:09
Numerologie: Află cine ai fost într-o viaţă anterioară în funcţie de data naşterii

14-28 iulie, 23-27 septembrie, respectiv 3-17 octombrie – Intr-o viata anterioara ai fost un intelept si ai captivat pe toata lumea cu spiritul tau creativ. Ai fost un adevarat maestru spiritual. Cu ce sentimente vii din viata anterioara: fugi de singuratate si iti place sa ii ajuti pe oamenii aflati in primejdie.

22-31 ianuarie, 8-22 septembrie – Ai fost un artist. I-ai incantat si inveselit pe cei din jur. Din viata trecuta ai mostenit carisma si sarmul cu care reusesti sa te faci placut in fata celorlalti.

29 iulie-11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie – Ai fost un mare luptator in trecut. Prin comportamentul tau ai impartit lumea in doua reusind sa faci lumina in vietile celorlalti. Din viata anterioara ai mostenit spiritul justitiar, pofta de a face dreptate cu argumente imbatabile.

Citeşte şi  Horoscop: Zodii masculine cu care să nu te măriţi în 2017

8-21 ianuarie, 1-11 februarie – In viata anterioara ai fost o persoana destul de pricajita. Ai invatat care sunt darurile cele mai importante pe care trebuie sa le accepti de la viata. Astazi, continui sa traiesti dupa aceleasi principii. Sinceritatea, onestitatea, munca legala si corectitudinea in relatiile de prietenii te caracterizeaza cel mai bine.

1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie – Ai fost un lider autentic. Mandria ta te-a dus la multe greseli, iar pentru unele dintre ele platesti si in ziua de azi.

12-29 februarie, 20-31 august – Ai fost ucenicul preferat al regilor. Ai mostenit sensibilitatea si onestitatea din viata trecuta. Nu concepi in lumea de azi rautatile gratuite si conflictele care nu se bazeaza decat pe orgolii stupide.

Citeşte mai mult pe Revista Teo


loading...