NUMEROLOGIE. Ce spune numărul tău personal despre anul 2014

Din punct de verdere numerologic, anul 2014 se reduce la 7, numărul gânditorului şi al căutătorului. Indiferent că ţelurile noastre sunt legate de dragoste, de carieră sau de dezvoltare personală, în 2014 este foarte importantă îmbunătăţirea comunicării.

RomaniaTV.net
02 ian. 2014, 08:28
NUMEROLOGIE. Ce spune numărul tău personal despre anul 2014

Pentru o predicţie numerologică personalizată, trebuie să afli ce număr îţi va guverna viaţa în anul ce vine.

Cum îţi calculezi numărul personal

Pentru a-ţi calcula numărul personal, adună cifrele care compun ziua naşterii, luna naşterii şi cele care compun anul pentru care vrei să afli predicţiile. Dacă obţii un număr compus, adună din nou cifrele, până când rezultatul este unul cuprins între 1 şi 9.

De exemplu, dacă te-ai născut pe 8 iunie, calculul va arăta astfel:

6+8+2+0+1+4 = 21
2+1 = 3

Astfel, înseamnă că numărul tău personal pentru anul 2014 este 3.

Interpretări numerologice pentru anul 2014

Numărul personal 1

Mai mult decât de obicei, vei simţi nevoia să avansezi, să fii mai bun, să te afirmi şi să mergi mai departe cu viaţa ta. Fii atent la oportunităţile care ţi se vor ivi, pentru a le putea specula.

Anul 2014 poate fi pentru tine un nou început. Este vremea să nu mai pui răul înainte şi să dai tot ce ai mai bun în tine. Poţi descoperi un hobby sau o activitate care îţi va împrospăta gândirea şi îţi va lărgi orizonturile. Trebuie doar să priveşti mereu înainte.

Va fi un an activ, în care vei avea de luat multe decizii. Atenţie! Următorii nouă ani ivor depinde în mare măsură de ce faci şi ce nu faci în 2014. Ai nevoie de pragmatism, minte limpede şi fii sigur că vocea ta interioară te va ghida pe drumul cel bun.

Numărul personal 2

Asocierile armonioase sunt foarte importante pentru tine în 2014. Succesele şi rezultatele bune depind de diplomaţia cu care vei trata problemele, de capacitatatea de a coopera şi de bunele relaţii. Este un an în care trebuie să ştii să primeşti şi să împarţi şi în care trebuie să înveţi să nu-ţi mai urmăreşti doar propriul scop.

Intuiţia şi emoţiile îţi vor fi cei mai importanţi aliaţi.

Va fi un an plin, în care va trebui să ştii să-ţi gestionezi timpul şi să renunţi la a mai încerca să faci totul singur, învăţând să colaborezi cu alţii.

Este posibil ca realizarea planurilor tale să întâmpine oarece întârzieri, dar nu trebuie să-ţi faci griji. Chiar dacă lucrurile se vor mişca mai încet, până la urmă finalitatea va fi cea dorită.

Anul 2014 te va ajuta să îţi îmbunătăţeşti gândirea şi îţi va aduce consolidarea prieteniilor.

Numărul personal 3

2014 este un an în care te poţi baza pe inspiraţie, pe imaginaţie, pe creativitate şi pe emoţii. Vei simţi nevoia să te distrezi mai mult şi vei fi mai deschis la invitaţiile pe care le vei primi. Fă-ţi timp pentru relaxare.

Poţi da culoare şi căldură tuturor aspectelor vieţii tale. Nu te sfii să fii artist şi să îţi pui în practică ideile. Urmează-ţi dorinţa de dezvoltare personală pentru că este un an cu multiple oportunităţi în acest sens. 2014 va fi un an „colorat”, cu o mulţime de evenimente plăcute, de oportunităţi de a călători şi de a participa la acţiuni sociale. Nu-ţi fie teamă să te laşi ghidat de buna dispoziţie şi de optimism.

Numărul personal 4

2014 este pentru tine un an al pragmatismului. Nu vei avea prea mult timp pentru vise, pentru lenevit sau pentru nepăsasre pentru că vei fi ocupat cu construirea fundaţiei de care depinde viitorul tău. Este cel mai potrivit moment pentru a pune la punct detaliile proiectelor tale. Fii însă foarte atent la contracte şi tranzacţii.

2014 este anul în care vei afla exact care este menirea ta în viaţă şi pentru asta trebuie doar să fii atent la detalii.

Va trebui să munceşti mult pentru a avea un prezent bun, dar şi pentru a-ţi asigura un viitor fericit. Rezultatele nu vor întârzia să se arate, mai ales dacă nu laşi nimic la voia întâmplării. Vei participa la multe evenimente şi întâlniri şi vei călători destul de mult, dar în principal în interes de serviciu.

Având în vedere că vei fi foarte ocupat, nu uita să te ocupi şi de sănătatea ta.

Numărul personal 5

Anul 2014 va fi unul al schimbărilor, în care vei ieşi din cotidian. Oportunităţile care ţi se vor arăta vor fi în afara rutinei tale. Vor apărea relaţii noi, idei noi, cunoştinţe noi, proiecte noi. De asemenea, te vei bucura de mai multă libertate, de mai multă varietate şi de mai multe călătorii.

Va fi un an al experienţelor inedite de care poate ai simţit nevoia, dar nu ai avut timp până acum. Profită cât de mult poţi şi vei învăţa multe lucruri noi, iar schimbările pe care le vei resimţi vor fi de bun augur. Este, de asemenea, timpul, să acorzi o mai mare atenţie celor mai în vârstă şi copiilor şi vei fi uimit cât de mult te vor inspira.

Dacă ai o afacere, mizează mai mult pe publicitate şi ia în considerare o abordare nouă. Ai putea fi uimit de rezultate.

Numărul personal 6

2014 va veni cu mai multe responsabilităţi pentru tine. Oamenii aşteaptă mai mult de la tine şi au mare nevoie de tine. Tratează-i cu căldură şi bună-voinţă, cu dragoste şi înţelegere şi vei vedea că totul merită. Corectitudinea şi sinceritatea sunt foarte importante, precum şi altruismul.

Fii atent la propria sănătate pentru că altfel nu-i vei putea ajuta pe alţii. Găseşte timp pentru odihnă şi relaxare şi orice faci, fă cu simţ de răspundere şi conştiinciozitate.

Te aşteaptă un an cu aspecte pozitive în privinţa relaţiei de cuplu, a căminului şi a familiei, aşa că este posibil să iei în considerare posibilitatea de a te aşeza la casa ta.

Numărul personal 7

Vine un an numai bun pentru reflecţie personală şi perfecţionare, un an al introspecţiei. Vei analiza în detaliu tot ceea ce eşti şi tot ceea ce faci. Pui mai mare accent pe frumuseţe, dragoste, perfecţiune şi pe menirea ta în viaţă.

Vei petrece mult timp de unul singur, cunoscându-te pe tine însuţi şi reflectând asupra puterii tale interioare. Vei începe să-ţi înţelegi mai bine propriile emoţii şi vei da o mai mare atenţie naturii tale spirituale. Fă-ţi timp pentru odihnă, studiu, lectură şi călătorii şi vei putea privi viaţa dintr-un alt unghi. Dacă te interesează lucrurile mai ezoterice, este momentul potrivit să aprofundezi studiul în acest domeniu.

Numărul personal 8

2014 se anunţă un an plin de împliniri, cu succese în afaceri sau la locul de muncă, promovări, rezultate financiare excelente, poate chiar cu moşteniri sau achiziţii de bunuri importante. Mai bine de atât nici că poate să îţi meargă.

Vei fi foarte ambiţios şi vei simţi o foarte mare nevoie de îmbunătăţire a situaţiei materiale. Trebuie să fii eficient în afaceri şi pragmatic şi totul este ca şi făcut.

Vei întâlni o mulţime de oportunităţi iar pentru a le fructifica trebuie să depui un efort constant şi să le analizezi cu mare atenţie. Succesul fianciar este garantat dacă vei păstra o stare de spirit bună, o bună concentrare şi dacă vei fi încrezător, dar şi dacă îţi vei pune în valoare educaţia şi experienţa.

Cuvântul de ordine va fi acţiunea.

Numărul personal 9

Anul 2014 îţi va aduce realizarea unor vise sau proiecte mai vechi. Este timpul să renunţi la lucrurile mai vechi şi care au devenit împovărătoare pentru a face loc unora noi, care merită efortul.

Dacă ai proiecte neterminate, este momentul să le finalizezi. Unele parcă se vor rezolva de la sine. Nu este, însă, un an bun pentru a începe noi proiecte.

Fii tolerant, atent cu ceilalţi şi iertător şi acesta va putea fi unul dintre cei mai buni ani din viaţa ta. Fii deschis la provocări noi şi fii pregătit să-ţi lărgeşti orizonturile.

Este posibil să începi o relaţie.

De asemenea, vei fi mai aplecat către muzică, scris şi alte genuri de artă, mai ales ca formă de exprimare a iubirii, şi vei simţi nevoia să faci fapte bune.