Numerologie: Cifra atitudinii îţi spune cine eşti cu ADEVĂRAT

Atitudinea este cea prin care comunici celor din jur imaginea pe care vrei ca ei să şi-o formeze despre tine. Află, cu ajutorul numerologiei, cum te văd cei din jur, prin prisma atitudinii tale.

RomaniaTV.net
19 sept. 2016, 11:03
Numerologie: Cifra atitudinii îţi spune cine eşti cu ADEVĂRAT

Îţi poţi afla cifra atitudinii foarte uşor, adunând ziua şi luna naşterii. Dacă obţii un număr format din două cifre, adună-le până când rezultatul are o singură cifră. Odată aflată cifra atitudinii, citeşte interpretarea de mai jos.

Cifra atitudinii 1

Este o persoană căreia nu îi place să ceară ajutorul. Găseşte mereu motivaţie interioară pentru a se descurca fără a-i implica pe cei din jur. De regulă, are probleme cu stima de sine şi nu crede că este suficient de bun în ceea ce face. Acesta este motivul pentru care are nevoie să fie lăudat şi încurajat de cei din jur. Dacă crezi în el, nu e nimic pe lumea asta prea greu sau imposibil de realizat. Dacă, în schimb, îi arăţi că nu îl crezi în stare, latura lui rebelă va ieşi mereu la iveală.

Citeşte şi  Numerologie: Află în ce an îţi va merge cel mai bine

Cifra atitudinii 2

Fire relaxată şi un bun observator, are înclinaţii cu privire la misterele ce se ascund dincolo de realitatea materială, evidentă. Se prea poate să aibă adesea vise care ulterior se adeveresc, fiindcă este la curent cu propria intuiţie şi e bine împământenit în latura metafizică a vieţii. Are multă compasiune pentru cei din jur şi este fascinat de poveştile tuturor. Se plictiseşte foarte greu şi foarte rar.

Cifra atitudinii 3

Are tendinţa de a fi un fel de măscărici, graţie carismei şi unui simţ al umorului bine dezvoltat. Poate să sufere de sindromul Peter Pan, refuzând să se maturizeze. Când are o dispoziţie bună, e tot numai un zâmbet şi un partener de conversaţie excelent. Dacă îl prinzi într-o pasă proastă, atitudinea lui negativistă este de-a dreptul molipsitoare. Are o influenţă extraordinară a celor din jur.

Citeşte interpretarea completă pe feminis.ro