Numerologie: Cum va arăta bărbatul potrivit pentru tine în funcţie de cifra destinului

Numerologia, studiul mesajelor oferite de simbolistica numerelor, atrage din ce in ce mai mult atentia celor care vor sa mai afle detalii despre personalitatea lor sau a celor dragi, despre obstacolele din viata, dorintele partenerului, cum sunt vazuti de catre cei din jur si multe altele. Tot cu ajutorul numerologiei iti poti calcula Cifra Destinului, cifra care iti poate oferi multe detalii despre persoana ta si despre viata ta sentimentala, fie ca esti singura sau nu. Mai jos afli cum iti calculezi Cifra Destinului. Apoi, in functie de cifra finala, afli noi detalii despre barbatul potrivit tie.

RomaniaTV.net
24 mai 2016, 11:52
Numerologie: Cum va arăta bărbatul potrivit pentru tine în funcţie de cifra destinului

Cifra Destinului 1

Barbatul potrivit tie este atent la detalii, protector, stie cand sa-ti starneasca pasiunea si interesul, dar si cand sa se retraga subtil ca sa-ti ofere acele momente cand esti doar tu cu tine. Trebuie sa stie cand sa domine si cand sa se lase dominat pentru ca tu mizezi pe egalitate in cuplu. Nu trebuie sa aiba un fizic extraordinar, insa trebuie sa stie cum sa isi aleaga hainele, sa faca glume bune si sa fie tandru.

Cifra Destinului 2

Partenerul ideal pentru tine este protector, permisiv, rabdator dar si impunator atunci cand ai nevoie de o prezenta ferma care sa te mai tempereze sau sa te aduca cu picioarele pe pamant. Aproape ca preferi sa te minta frumos decat sa fie dureros de sincer. Nu trebuie sa exagereze cu manifestarile afectuoase in public, ci sa fie comunicativ si relaxat, iar in pat trebuie sa fie atent si cu multa imaginatie.

Citeşte şi  Numerologie: Ce înseamnă numărul sufletului şi cum îl calculezi

Cifra Destinului 3

Partenerul potrivit stie cum sa te intrige in modul acela placut care mentine atentia si flacara pasiunii, este glumet si comunica mult, ba chiar iti ofera replici cu aluzii dragute sau tenta amoroasa. Este sigur pe el, cu multi prieteni si cu o viata destul de ordonata.

Ca sa iti fie si mai pe plac, in pat ar trebui sa fie jucaus, relaxat, sa domine dar si sa se lase dominat dar, mai ales, sa te faca sa te simti bine in pielea ta.

Cifra Destinului 4

Te cam atrag barbatii care se joaca cu focul suficient cat sa nu te arzi ci doar sa te incalzesti foarte tare. Asadar, ai nevoie de un barbat care te incita, te face sa il vrei, te provoaca sa fii din ce in ce mai buna in relatia de cuplu dar si ca om. Stie cand sa se impuna, dar si cand sa lase de la el. Este foarte important pentru tine sa fie bine vazut in societate si sa se inteleaga de minune cu cei dragi tie.

Citeşte continuarea pe divahair.ro