Numerologie data naşterii în săptămâna 22-28 octombrie 2018. Cum îţi merge în funcţie de când eşti născut

Stiai ca numerologii pot face o previziune a saptamanii in functie de data nasterii? Inainte, insa, ar trebui sa-ti calculezi Numarul personal anual. Apoi poti verifica mai jos semnificatiile pentru numarul care ti-a iesit din calcule.

RomaniaTV.net
19 oct. 2018, 19:59
Numerologie data naşterii în săptămâna 22-28 octombrie 2018. Cum îţi merge în funcţie de când eşti născut

Cum se calculeaza Numarul personal anual

Sa presupunem ca data nasterii este 27 mai.

Luna: 5

Ziua: 2+7=9

Anul: 2+0+1+8= 11=> 1+1 = 2

Numarul personal anual: 5 + 9 + 2 = 16 => 1+6 = 7

Atentie, la acest calcul nu se ia in considerare anul nasterii, ci numai ziua si luna.

Iata care sunt previziunile saptamanii 22-28 octombrie 2018.

Numarul personal anual 1
Fii atent la conflictele interioare. Ceva din tine vrea dreptate, ceva din tine vrea sa evite adevarul. Intri intr-o stare de negare ce te poate face extrem de critic cu tine insuti, dar si cu ceilalti. Nu esti rezonabil deloc. Elibereaza-te de presiunea de a fi perfect.

Numarul personal anual 2
A venit timpul sa te apuci serios de treaba. Stii tu care este proiectul pe care l-ai tot amanat din anumite motive. Printre care si frica de esec. Nu ai de unde sa stii daca va iesi totul bine, nu ai de unde sa stii daca vei avea succes. Dar daca nu incerci, fii convins ca rezultatele vor fi negative.

Numarul personal anual 3
Te hotarasti ca a sosit, in sfarsit, vremea sa te confrunti cu ceea ce ai amanat vreme indelungata. Acceptarea adevarului te va elibera de multe poveri. Iti va da speranta si optimism. Asuma-ti responsabilitatea faptelor tale si nu te astepta ca ceilalti sa se ocupe de tine mai bine decat ai putea tu insuti sa o faci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.