Numerologie data naşterii în săptămâna 10-16 septembrie 2018. Cum îţi merge în funcţie de când eşti născut

Stiai ca numerologii pot face o previziune a saptamanii in functie de data nasterii? Inainte, insa, ar trebui sa-ti calculezi Numarul personal anual. Apoi poti verifica mai jos semnificatiile pentru numarul care ti-a iesit din calcule.

07 sept. 2018, 19:37
Numerologie data naşterii în săptămâna 10-16 septembrie 2018. Cum îţi merge în funcţie de când eşti născut

Cum se calculeaza Numarul personal anual

Sa presupunem ca data nasterii este 27 mai.

Luna: 5

Ziua: 2+7=9

Anul: 2+0+1+8= 11=> 1+1 = 2

Numarul personal anual: 5 + 9 + 2 = 16 => 1+6 = 7

Atentie, la acest calcul nu se ia in considerare anul nasterii, ci numai ziua si luna.

Iata care sunt previziunile saptamanii 10-16 septembrie 2018.

Numarul personal anual 1

Vrei sa mergi mai departe, insa nu poti controla ceea ce simti. Te gandesti cu ingrijorare la viitor si te cuprinde panica. Anxietatea este ceva de inteles. Dar nu cand devine obsesie. Concentreaza-te pe ceea ce-ti doresti. Alege sa traiesti fara teama. Ce va fi, va fi!

Numarul personal anual 2

O saptamana in care inveti sa faci diferenta intre dragoste si vina. Dragoste nu inseamna suferinta. Dragostea lasa usile deschise, dragostea inseamna libertate. Dragostea si vina nu pot trai in aceeasi casa. Dragostea neconditionata este cheia tuturor lucrurilor. Numai ca ea trebuie sa fie pe deplin acceptata de catre ambii parteneri.

Numarul personal anual 3

Aparentele nu te salveaza de sentimente. Oricat de mult ai vrea sa pastrezi o anumita imagine, ceea ce simti cu adevarat nu va putea tinut in frau prea multa vreme. Pana la urma vor iesi la suprafata. Elibereaza-te de aceasta greutate!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.