Numerologie data naşterii în săptămâna 2-8 iulie 2018. Cum îţi merge în funcţie de când eşti născut

Stiai ca numerologii pot face o previziune a saptamanii in functie de data nasterii? Inainte, insa, ar trebui sa-ti calculezi Numarul personal anual. Apoi poti verifica mai jos semnificatiile pentru numarul care ti-a iesit din calcule.

RomaniaTV.net
29 iun. 2018, 19:45
Numerologie data naşterii în săptămâna 2-8 iulie 2018. Cum îţi merge în funcţie de când eşti născut

Cum se calculeaza Numarul personal anual

Sa presupunem ca data nasterii este 27 mai.

Luna: 5

Ziua: 2+7=9

Anul: 2+0+1+8= 11=> 1+1 = 2

Numarul personal anual: 5 + 9 + 2 = 16 => 1+6 = 7

Atentie, la acest calcul nu se ia in considerare anul nasterii, ci numai ziua si luna.

Numarul personal anual 1

Propriile credinte te limiteaza. O experienta ce va avea loc in curand iti va deschide mintea si te va face sa vezi cu alti ochi orizontul. Te poti simti pierdut, frustrat, neinteles, poti avea resentimente, dar toate acestea se vor schimba cand iti vei intelege lectia.

Numarul personal anual 2
Incepi sa-ti dai seama cam cum arata imagine de ansamblu si intelegi ca te concentrai pe detalii mult prea marunte. Cere ajutorul de care ai nevoie. Nu uita ca suntem cu totii interconectati si nu trebuie decat sa ceri ajutorul. Nu trebuie sa pui o presiune prea mare pe tine pentru a rezolva totul de unul singur.

Numarul personal anual 3
Nu lua decizii fara sa analizezi in amanunt situatia. Te pot „pacali” unele aspecte care, la prima vedere, par favorabile. Nu te baza pe false credinte. Nu te baza pe ce cred altii ca este mai bine pentru tine. Asculta-ti inima! Poti gasi frumusetea in ceva ce pare urat!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.