Numerologie data naşterii în săptămâna 20-26 august 2018. Cum îţi merge în functie de când eşti născut

Stiai ca numerologii pot face o previziune a saptamanii in functie de data nasterii? Inainte, insa, ar trebui sa-ti calculezi Numarul personal anual. Apoi poti verifica mai jos semnificatiile pentru numarul care ti-a iesit din calcule.

17 aug. 2018, 19:17
Numerologie data naşterii în săptămâna 20-26 august 2018. Cum îţi merge în functie de când eşti născut

Cum se calculeaza Numarul personal anual

Sa presupunem ca data nasterii este 27 mai.

Luna: 5

Ziua: 2+7=9

Anul: 2+0+1+8= 11=> 1+1 = 2

Numarul personal anual: 5 + 9 + 2 = 16 => 1+6 = 7

Atentie, la acest calcul nu se ia in considerare anul nasterii, ci numai ziua si luna.

Iata care sunt previziunile saptamanii 20-26 august 2018.

Numarul personal anual 1

Incepi o lupta cu sinele tau. O parte din tine vrea ceva, cealalta vrea altceva. Trebuie sa recunosti ca ai mai multe laturi: una masculina (a gandurilor), una feminina (a sentimentelor) si corpul fizic. Nu ignora nici cea de-a patra parte – IUBIREA. Iti dai seama cat de multe lucruri se schimba in jurul tau. Si tu la fel. Accepta-te asa cum esti. Accepta-i si pe ceilalti asa cum sunt.

Numarul personal anual 2

O saptamana dedicata acumularii de informatii despre sensibilitate, intuitie, vibratii. Vrei sa descoperi mai multe despre aceasta latura spirituala a vietii. Vrei sa-ti redescoperi puterea, vrei sa simti mai mult, sa inveti sa-ti folosesti instinctele.

Numarul personal anual 3

O saptamana in care vrei sa iti dedici timp pentru inima ta, pentru sufletul tau. Vrei sa experimentezi trairi, sentimente. Te bucuri ca un copil de tot ce se intampla. Esti ca intr-o intoarcere in timp, si-ti faci toate poftele copilariei de care, din anumite motive, ai uitat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO