Numerologie: Iată ce dezvăluie despre tine numărul norocos

Data nașterii ascunde numeroase indicii despre personalitatea ta, înfara faptului că te încadrează într-o zodie. Cu ajutorul ei se calculează numărul norocos, care spune multe despre tine.

RomaniaTV.net
13 iul. 2016, 13:43
Numerologie: Iată ce dezvăluie despre tine numărul norocos

Cum se calculează

Este foarte simplu de aflat numărul norocos, deoarece aduni toate cifrele din data nașterii. De exemplu, dacă ești născută pe 3.03.1987, aduni 3+0+3+1+9+8+7, ceea ce înseamnă 31. Aduni din nou 3+1, ceea ce rezultă cifra 4, numărul tău norocos.

Ce semnificații are

1. Cei care au ca număr norocos această cifră sunt persoane cărora le plac relațiile de lungă durată, atât în viața personală, cât și la locul de muncă, unde se atașează de colegi. Dacă se află în funcții de conducere, fac tot posibilul ca echipa lor să funcționeze cât mai bine și să aibă rezultate. Sunt compabili cu persoanele cu numerele norocoase 4 și 9.

2. Sunt persoane împăcate cu ele și fericite. Sunt persoane sensibile, cărora le sunt rănite cu ușurință sentimentele. De asemenea, nu au noroc nici când vine vorba de bani. Sunt compatibile cu persoanele cu numerele 7 și 9.

3. Idealiști, pun mare preț pe prietenie. Au o intuiție excelentă, însă, pentru că iau mereu lucrurile prea în serios, ratează momentele de divertisment. Sunt compatibile cu persoanele cu numerele 5 și 6.

4. Deși par persoane reci, ele caută mereu afecțiunea. Tind să fie puțin posesive, dar uneori surprind prin faptul că fac donații generoase. Sunt compatibile cu persoanele cu numerele 1 și 8.

Citeşte şi  Numărul sufletului: Ce spune numele tău despre tine

5. Nu le lipsește niciodată simțul umorului și sunt gata să îi ajute mereu pe prieteni. Le place să dăruiască diverse lucruri, care chiar poate și ei au nevoie de el. Sunt compatibile cu numerele 5 și 3.

6. Sunt persoane active, cărora le place să stea cât mai mult în aer liber. Cred în dragostea adevărată, dar nu se pot abține să nu fie un pic geloase, atunci când li se pare că partenerul de viață acordă o atenție excesivă unei alte persoane. Sunt compatibile cu numerele 2 și 3.

7. Principiul acestor persoane este că fiecare lucru își are locul său, așadar chiar dacă au sentimente de simpatie pentru cineva, asta nu înseamnă că-i vor și ajuta. Sunt compatibile cu persoanele cu numerele 4 și 6.

8. Le plac distracțiile cât mai costisitoare și luxul. Sunt persoane încăpățânate, mai ales când știu că au dreptate, deși sunt contrazise. Sunt compatibile cu persoanele cu numerele 1 și 6.

9. Au o imaginație bogată, sunt persoane creative și în același timp conștiincioase. Își lasă inima să ia deciziile atunci când vine vorba de iubire. Sunt compatibile cu numerele 1 și 9.

Află care sunt zodiile ce mint cel mai mult!