Numerologul Mihai Voropchievici, SFATURI pentru elevii care susţin examenul de Bacalaureat

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la un post de televiziune despre teama de examene a elevilor. El îi sfătuieşte pe aceştia ca înainte de susţinerea unui examen important din viata lor să treacă pe la biserică pentru a se linişti. 

RomaniaTV.net
27 iun. 2017, 19:36
Numerologul Mihai Voropchievici, SFATURI pentru elevii care susţin examenul de Bacalaureat

Nu e un cap de ţară dacă un copil nu a luat 10. Dacă are 10 pe linie e un geniu, dar nu trebuie forţat. Examenul este dat de el, nu trebuie blocat, crispat. Emoţiile sunt, dar fiecare are o icoană în casă. E bine ca elevul să treacă pe la biserică, pentru că toţi preoţii au o rugăciune fantastică care îţi dă linişte„, a declarat Mihai Voropchievici la un post de televiziune. 

Absolvenţii de liceu susţin pe 28 iunie proba scrisă la Matematică, din cadrul examenului de Bacalaureat 2017. Accesul candidaţilor în centrul de examen se face în intervalul 7:30 – 8:30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.