NUNTA ANULUI 2013. Bianca Drăguşanu s-a căsătorit religios cu Victor Slav. VEZI IMAGINI DE LA BISERICĂ

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit religios, duminică, la Biserica Doamna Oltea, din Capitală. Cei doi sunt împreună de la începutul acestui an, iar pe 6 septembrie s-au căsătorit civil. Petrecerea va avea loc într-un local de lux, unde invitaţii se vor delecta cu un meniu complex, compus atât din preparate tradiţionale, cât şi meditareneene.

29 sept. 2013, 15:09

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu. Cei doi s-au cununat religios duminică, slujba oficiată la Biserica Doamna Oltea durând ceva mai mult de o oră. Deşi Bianca a vrut să se cunune religios la restaurant, nu în biserică, spunând că suferă de claustrofobie şi că o deranjează fumul de lumânări şi de tămâie, mireasa a rezistat foarte bine în timpul slujbei şi a ieşit din lăcaşul de cult cu zâmbetul pe buze.

Nici Bianca, nici Victor Slav nu au oferit declaraţii presei la ieşirea din biserică.

Victor Slav a ajuns la Biserica Doamna Oltea puţin după ora 18.00, iar Bianca Drăguşanu a ajuns după câteva minute. Din cauza ploii abundente de afară, Bianca a avut ceva probleme cu rochia, la coborârea din maşină, roşcata fiind foarte atentă să nu-şi murdărească trena.

Cei doi au ales acest lăcaş de cult după ce Patriarhia a respins solicitarea roşcatei privind oficierea slujbei religioase în restaurant.

Bianca Drăguşanu poartă o rochie de mireasă albă, tip sirenă, făcută din dantelă şi cusută manual. Foarte mândră de rochia sa, roşcata a expus-o la un târg de nunţi ce a avut loc zilele trecute în Capitală. „Este făcută din dantelă franţuzească special creata pentru mine, cusută manual de câteva săptămâni se lucrează la ea şi cred că azi e în sfârşit gata. Are o valoare foarte mare, peste 5.000 de euro. Îmi pun în evidenţă talia şi bustul”, a povestit frumoasa vedetă.

Bianca vrea să poarte mai multe rochii de mireasă la nuntă aşa că pe a doua a decis să o croiască singură.

VEZI PRIMELE IMAGINI cu Bianca DRĂGUŞANU îmbrăcată în rochie de mireasă

Nunta va avea loc la un complex de lux din Capitală, iar meniul va fi unul pe măsură, cu mâncăruri mediteraneene, dar şi purceluşi de lapte şi berbecuţi la proţap.

Vezi ce surpriză le-au pregătit Bianca şi Victor Slav invitaţilor FOTO

Bianca a avut probleme serioase înainte de nuntă. Pe ultima sută de metri, a aflat că naşi nu pot fi Nicoleta Luciu şi pe Zsolt Csergo, deoarece un cuplu catolic nu are cum să cunune un cuplu ortodox. O altă problemă a fost legată şi de locul în care se va desfăşura slujba religioasă. Iniţial, Bianca a spus că nu doreşte ca aceasta să aibă loc în biserică, deoarece este claustrofobă şi o deranjează mirosul de tămâie. Însă Patriarhia a spus nu. „Am inteles. Nu se poate, voi respecta legea si voi merge la biserica. Cred ca într-adevăr la biserica este mai frumos şi mai bine primit din partea lui Dumnezeu”, a declarat Bianca.

Nunta anului în Romania, urmărită de GHINION! Ce i-a stricat planurile Biancăi Drăguşanu pentru ziua cea mare

Foştii iubiţi ai Biancăi i-au transmis mesaje de felicitare. Cătălin Botezatu nu va participa la nuntă, dar le-a făcut o urare.