NUNTA ANULUI ÎN LUMEA FILMULUI! Bobby Păunescu s-a CĂSĂTORIT cu iubita sa ALICE

Lumea filmului a purtat straie de sărbătoare sâmbătă, când celebrul regizor, Bobby Păunescu s-a căsătorit cu iubita sa Alice Alexandra Peneacă.

18 iul. 2015, 10:23

Potrivit WoWBiz.ro, care au aflat în exclusivitate detaliile despre una dintre nunţile anului 2015, căsătoria celor doi a fost ţinută în mare secret, fapt care i-a determinat pe viitori miri să nu tipărească invitaţii de nuntă, ci să anunţe nuntaşii prin intermediul telefonuluui.

Cum arată noua iubită a lui Bobby Păunescu. Monica Bârlădeanu, eclipsată de frumuseţea unui model de 22 de ani

Atât ceremonia cununiei, cât şi fastuoasa petrecere, s-au desfăşurat în cadrul Studiourilor Media Pro din Buftea. Bobby şi Alice au două perechi de naşi, prieteni buni ai celor doi. Este vorba despre Sebastiano Guardi, proprietarul unui celebru brand de pantofi de lux şi soţia acestuia, Serena Guardi Menarini, cântăreaţă şi compozitoare.

Al doilea cuplu de naşi, conform sursei citate este format din George şi Margaret Shu. Bărbatul este un intreprinzător chinez care locuieşte în America, în timp ce soţia sa este actriţă în China.

Mai mult decât atât, sâmbătă a avut loc doar cununia civilă, urmând ca viitorii soţi să se căsătorească religios în toamna anului viitor.

Citeşte şi  Bobby Păunescu cumpără studiourile Media Pro de la Buftea