Nunta anului în politica românească. Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit civil şi religios, la Craiova FOTO şi VIDEO

Lia Olguța Vasilescu şi-a unit astăzi destinul cu senatorul PSD Claudiu Manda.

RomaniaTV.net
24 feb. 2019, 09:15

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit în Sala Mare a Primăriei Craiova, iar ceremonia a fost oficiată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Fostul ministru al Muncii a decis să îşi păstreze numele.

Cei doi s-au cununat şi religios duminică, la Craiova, fostul ministru al Muncii postând mai multe fotografii în acest sens pe reţelele de socializare.

„Cununia religioasă! Multumim tuturor celor care ne-au trimis astăzi mesaje şi au fost alături de noi, dar şi presei care a înţeles ca e un eveniment privat şi a respectat acest lucru! De Dragobete, va uram tuturor sa iubiţi mult!”, a scris Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook, şi a alăturat mai multe fotografii.

Olguţa Vasilescu a fost îmbrăcată într-o ţinută albă şi a mărturisit înainte de a intra în Primărie că are emoţii: „Am un pic (de emoţii – n.r.). Am plecat ca din filmul Singur acasă, cu copiii după noi”. Claudiu Manda a purtat un costum bleumarin.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.