Nunta anului în showbiz! Fiul uneia dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România se căsătoreşte zilele viitoare

Bucurie mare în familia creatoarei de modă Irina Schrotter. Fiul său, Jean Mark Schrotter, în vârstă de 26 de ani, se va căsători zilele viitoare cu aleasa lui, Teodora Georgiana Drăjneanu, care este mai mare cu un an decât el.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 13:13

Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar săptămâna viitoare, mai exact pe 10 octombrie 2020, vor spune DA în fața Ofițerului de Stare Civilă din Iași

Teodora Georgiana Drăjneanu a studiat la Colegiul „Costache Negruzzi” din municipiul Iași. Ulterior, viitoarea doamnă Schrotter a studiat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, unde a absolvit Facultatea de Drept, dar obținut și o bursă Erasmus la Universitatea „Aristotel” din Salonic, Grecia.

De asemenea, Teodora Georgiana Drăjneanu a urmat cursurile unui master la Școala de Economie și Științe Politice din Londra. După studii, aceasta a lucrat ca intern la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, dar și la Ministerul Afacerilor Externe. În prezent, aceasta lucrează ca jurist la o societate din municipiul Iași, dar are și un PFA, scrie Bzi.ro.

Jean Mark Schrotter a studiat de asemenea la Colegiul Național „Costache Negruzzi”. Tânărul din familia Schrotter a fost și olimpic la Limba și literatura română. Ulterior, acesta a studiat în străinătate la Școala American din Lugano, Elveția. Tânărul a studiat și la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), specializându-se pe Analiza și soluționarea conflictelor.

Creatoarea de modă Irina Schrotter a fost contactată de sursa menţionată mai sus, însă a refuzat să ofere detalii despre evenimentul pe care îl va avea în familie în cursul săptămânii următoare. „Nu știu despre ce vorbiți și nu dau asemenea detalii niciodată”, a spus sec Irina Schrotter.