Nunta anului la Iaşi. Ioana Vatamanu, mezina primarului din Târgu Frumos, s-a măritat

Ioana Vatamanu și Răzvan Gabriel Enceanu au avut 96 de invitați. Tânăra a fost cununată civil chiar de tată, primarul Ionel Vatamanu.

08 sept. 2020, 07:41
Nunta anului la Iaşi. Ioana Vatamanu, mezina primarului din Târgu Frumos, s-a măritat

Ionel Vatamanu, fiica primarului din Târgu Frumos, s-a măritat. Ioana Vatamanu, 29 de ani, și-a unit destinul cu Răzvan Gabriel Enceanu, 31 de ani. Evenimentul a avut loc la restaurantul Glaris, din Târgu Frumos. Tinerii căsătoriți lucrează împreună la fabrica de pâine Țac Țac, deținută de primar.

Ioana Simion, dezvăluire-şoc după nunta cu Ilie Năstase. „Mi-a spus că-mi oferă divorţul, doar să îi împlinesc o singură dorinţă!”

„Cu o emoție greu de stăpânit am oficiat astăzi căsătoria Ioanei, fiica mea cea mică, cu logodnicul ei Răzvan. În această zi specială din viața voastră, suntem alături de voi și vă dorim o viață fericită împreună, încununată de respect și dăruire! Casă de piatră și copii mulți și frumoși!”, a transmis primarul Ionel Vatamanu pe pagina personală de socializare.

BOMBĂ. Şi-au spus ADIO înainte de nuntă. DESPĂRŢIRE incredibilă în showbiz FOTO

„De meniu nu pot să vă spun mare lucru pentru că nu m-am ocupat eu. S-au ocupat fata și ginerele. Nașii sunt sora miresei și soțul acesteia, Sânziana Lupu și Daniel Lupu. La eveniment vor participa 96 de persoane. Din politică nu va fi prezent nimeni, nu am anunțat pe nimeni. Petrecerea va fi restrânsă, cu apropiați și membrii familiei. Nu vom face circ. Atât fata mea, cât și ginerele lucrează împreună la Țac Țac. Toți lucrează la Țac Țac”, a precizat primarul din Târgu-Frumos.