Nuntă ca în filme în familia lui Damian Drăghici! Fiica celebrului muzician a îmbrăcat rochia de mireasă

Fiica celebrului muzician i-a jurat iubire veșincă bărbatului din viața ei. Frumoasa ceremonie a fost extrem de restrânsă și a avut loc în Corfu.

18 aug. 2023, 18:14

Damian Drăghici este unul dintre cei mai apreciați muzicieni de la noi din țară, care a devenit mai popular prin intermediul podcast-ului pe care îl moderează. Pragul studioului lui a fost trecut de nenumărați artiști și de foarte multe vedete din showbiz-ul românesc.

Citește și: Cine este Cristina Stroe de la Te cunosc de undeva. Ce legătură are iubita lui Damian Drăghici cu Andra

Fiica lui Damian Drgăghici a luat cea mai importantă decizie din viața ei. Aceasta a ales să își unească destinul cu cel al bărbatului pe care îl iubește. Ei și-au jurat iubire veșnică într-o biserică din Corfu, iar ceremonia a fost într-o formulă restrânsă. Artistul a împărtășit câteva imagini de la eveniment pe pagina sa de Facebook, unde le-a făcut și o urare proaspăților însurăței.

„Aseara a fost nunta fiicei mele @nikolinadraghici, la o biserica superba in Corfu. Ea cu sotul ei au organizat totul si a fost una dintre cele mai frumoase nunti la care am pariticipat. A fost o energie de nedescris la biserica, la restaurant si starea noastra a tuturor a fost una de liniste si multumire.
Noi am fost acolo echipa fortza familia, asa cum ne-a numit #andreiyeshua. Am avut 4 zile superbe Le dorim Casa de Piatra sa fie sanatosi si sa se bucure de viata! Va iubim!”, a scris Damian Drăghici pe pagina sa de Facebook.

Cum a slăbit Damian Drăghici 70 de kilograme

În urmă cu 10 ani, Damian Drăghici și-a schimbat complet înfățișarea după ce a reușit să slăbească 70 de kilograme.Artistul a mărturisit că la un moment dat a ajuns să cântărească 163 de kilograme și asta numai din cauza consumului în exces de prăjituri.

În momentul în care a început să țină regim, Damian Drăghici a eliminat tot ce conținea carbohidrați, gluten sau lactate, însă cel mai greu i-a fost să renunțe la prăjituri.

„Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde… pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91. Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice. De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult. În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur”, a spus Damian Drăghici la emisiunea La Măruță.

Citește și: Reţetă orez cu lapte, desertul preferat al copilăriei lui Damian Drăghici. Ingredientul – minune folosit de artist