Nuntă cu bucluc. Cum a ajuns o tânără mărul discordiei dintre doi fraţi gemeni

Trei tineri americani se confruntă cu o situaţie inedită şi profund neplăcută. Doi dintre ei sunt fraţi gemeni, al treilea personaj este o tânără râvnită de ambii.

18 mai 2021, 23:28
Nuntă cu bucluc. Cum a ajuns o tânără mărul discordiei dintre doi fraţi gemeni
Sursa FOTO: Pixabay

Nuntă cu bucluc. Un american în vârstă de 21 de ani a povestit, pe contul lui de Reddit, situaţia neplăcută pe care o trăieşte de mai multă vreme şi care acum a ajuns la apogeu. În liceu, a fost îndrăgostit până peste cap de o fată pe care a fost nevoit s-o părăsească atunci când el a plecat la facultate. Dar cum încurcate şi neştiute sunt căile destinului, tânăra a început o relaţie cu fratele geamăn al fostului iubit.

Vestea că fratele lui şi fosta iubită au o relaţie a picat ca un trăsnet, dar bărbatul a învăţat să o accepte. A ajuns chiar la o înţelegere cu fratele lui, să nu-l oblige să interacţioneze niciodată cu fosta lui iubită.

Citeste si Unde poate duce disperarea părinţilor de a-şi vedea copiii în rândul lumii. O mireasă şi-a anulat nunta după ce a aflat că mama ei îşi plătise viitorul ginere să o ia de nevastă

Nuntă cu bucluc. Fostul iubit al fetei, invitat la nuntă în calitate de cavaler de onoare

Relaţia celor doi urmează să se oficializeze în curând, iar viitorul mire s-a gândit să-l roage pe fratele lui să-i fie cavaler de onoare. Reacţia acestuia nu a fost deloc pe placul mirelui.

Am început să mă întălnesc cu fosta mea iubită când aveam amândoi 16 ani. Am luat decizia de a ne despărţi înainte de a pleca la facultate, când aveam 18 ani. Prietena mea era foarte apropiată de familia mea, aşa că despărţirea a fost dificilă şi pentru familia mea.

Când m-am întors acasă, după primul an de facultate, fratele meu m-a surprins cu vestea că se întâlnește cu o fată de peste 6 luni. Singura problema – fata era fosta mea iubită. Evident că nu mi-a picat bine, iar fratele meu a înțeles, dar a spus clar că nu intenționează să se despartă de ea. În cele din urmă am ajuns la un acord, ei își vor continuă relația, iar eu nu voi avea nimic împotrivă atâta timp cât nu mi-ar fi vorbit despre asta sau cât nu m-ar fi obligat să interacționez cu ea. 

Citeste si Halucinant! O femeie și-a trucat propria nuntă pentru a-l face gelos pe fostul iubit. „Nivelul de determinare este fie a unui psihopat, fie a unui geniu”

Cu toate acestea, recent, fratele meu m-a surprins cu vestea că ei sunt acum logodiți și mi-a spus că vrea să fiu cavalerul lui de onoare. I-am spus că acest lucru nu este posibil. Acum familia mea mă consideră egoist și-mi reproșează că nu pot să rezist o noapte în prezența lor, dar nu mă simt confortabil să-i fiu cavaler de onoare la nuntă cu fosta mea iubită„, a declarat tanarul pe contul sau de Reddit.