Unde poate duce disperarea părinţilor de a-şi vedea copiii în rândul lumii. O mireasă şi-a anulat nunta după ce a aflat că mama ei îşi plătise viitorul ginere să o ia de nevastă

Adesea, atunci când tinerii nu au noroc în dragoste sau când, din varii motive, nu au copii, părinţii sunt cei mai afectaţi. Şi cu siguranţă mulţi dintre părinţi ar merge şi până la capătul lumii doar ca să-şi facă şi copiii lor un rost, să-i vadă la casa lor şi în rândul lumii.

17 mai 2021, 16:45
Unde poate duce disperarea părinţilor de a-şi vedea copiii în rândul lumii. O mireasă şi-a anulat nunta după ce a aflat că mama ei îşi plătise viitorul ginere să o ia de nevastă

Unde poate duce disperarea părinţilor de a-şi vedea copiii în rândul lumii. Cam în acest fel au stat lucrurile şi cu o tânără a cărei mamă i-a aranjat nunta. Femeia şi-a plătit bine viitorul ginere ca să-i ducă fiica în faţa altarului. Povestea nu a avut un final fericit, pentru că tânăra a aflat la timp complotul mamei şi a anulat nunta.

Femeia avea o relaţie de doar două luni, când iubitul ei i-a propus în mod cu totul neprevăzut să se căsătorească: „Totul a fost atât de rapid și am fost dată peste cap. Nu-mi venea să cred. Când s-a lăsat pe genunchi, a scos un diamant masiv şi m-a întrebat dacă vreau; am spus da. Nu aveam nimic de pierdut”, a povestit femeia, potrivit The Independent.

În plus, bărbatul a insistat ca nunta să aibă loc cât mai curând posibil, deoarece, pretindea el, sunt atât de îndrăgostiţi încât nu vedea rostul aşteptării.

Unde poate duce disperarea părinţilor de a-şi vedea copiii în rândul lumii

Mama viitoarei mirese părea foarte bucuroasă să audă vestea, apoi a început să cheltuiască sume enorme de bani pentru organizarea evenimentului. Acesta a fost momentul în care tânăra a intrat la bănuieli.

Citeşte şi Halucinant! O femeie și-a trucat propria nuntă pentru a-l face gelos pe fostul iubit. „Nivelul de determinare este fie a unui psihopat, fie a unui geniu”

Mama mi-a cumpărat cea mai frumoasă rochie (foarte scumpă) și părinții mei au plătit pentru toată nunta. L-am întrebat mereu de ce ai lui nu au plătit pentru nimic, dar mi-a spus că familia mea a insistat şi că ai lui sunt oricum săraci”, a povestit ea.

Răspunsul viitorului soţ i-a trezit însă suspiciuni şi mai mari. Nu înţelegea cum este posibil ca el să-şi fi permis să-i cumpere un inel cu diamant dacă familia lui ar fi fost, într-adevăr, săracă.

Aşa că tânăra a început să investigheze.

Am făcut nişte săpături până am găsit magazinul din care mi-a cumpărat inelul, aşa că am mers acolo pentru a vedea dacă piatra este într-adevăr reală. Vânzătorul mi-a spus că este unic, ba chiar şi-a amintit când a fost cumpărat. Ei bine, se pare că mama l-a cumpărat, nu el. Problema era că mama a cumpărat inelul cu o lună înainte să-mi cunosc măcar logodnicul”, povesteşte tânăra.

Citeste şi Liber la nunţi şi botezuri! Trendurile anului 2021 pentru cele mai importante evenimente din viaţa noastră

Motivul real pentru care tânăra nu a mai vrut să se căsătorească

Întoarsă acasă, fata a început să pună lucrurile cap la cap. Astfel, a ajuns la concluzia că întreaga poveste de dragoste nu este decât o făcătură şi că mama ei a pus la cale totul.

Mama îl cunoscuse în prealabil printr-un prieten şi l-a plătit ca să iasă la o primă întâlnire cu mine, la un restaurant de cinci stele. Mama a plătit pentru toate întâlnirile mele şi bineînţeles, pentru nunta mea, pentru că era atât de disperată ca eu să mă căsătoresc. El în schimb era disperat după bani”, adaugă tânăra.

Fosta mireasă a decis să termine imediat relaţia cu logodnicul său şi a anunţat toţi invitaţii că nunta s-a anulat. Tânăra consideră că întregul fiasco are legătură cu o discuţie în care i-a recunoscut mamei sale că ar fi bisexuală, detaliu care celei din urmă nu i-a convenit.

I-am recunoscut că sunt bisexuală cu un an înainte de toate acestea. Mă întreb dacă a fost pentru că era atât de disperată să mă vadă cu un bărbat și nu cu o femeie. Acum mă întâlnesc cu o femeie minunată, iar eu și mama mea nu mai vorbim”, a conchis tânăra.