Nuntă cu final neaşteptat! Modul ingenios în care soacra mică a salvat situaţia după ce mirele şi-a părăsit mireasa chiar înainte de nuntă

Cea mai aşteptată zi din viaţa ei s-a transformat într-un coşmar pentru o tânără din California, care a fost părăsită de logodnic cu doar câteva zile înainte de nunta în care investiseră nu mai puţin de 35.000 de dolari. Dar mama fetei a avut o idee salvatoare. Nu i-a adus fiicei sale iubitul înapoi, dar cel puţin a reuşit să nu piardă cei 35.000 de dolari.

01 feb. 2023, 12:33
Nuntă cu final neaşteptat! Modul ingenios în care soacra mică a salvat situaţia după ce mirele şi-a părăsit mireasa chiar înainte de nuntă

Nuntă cu final neaşteptat! Quinn Duane din Sacramento, California, a povestit experiența copleșitoare pe care i-a fost dat s-o trăiască înainte de nunta pe care o aştepta cu atâta nerăbdare. Evenimentul în care investise nu mai puţin de 35.000 de euro urma să aibă loc la un hotel de lux, dar, pe ultima sută de metri, logodnicul s-a răzgândit. Tânăra a avut un şoc, dar mama ei nu s-a pierdut cu firea şi a reuşit să găsească o idee salvatoare.

Mai exact, a invitat la ceea ce ar fi trebuit să fie nunta fiicei sale persoanele fără adăpost să se bucure de o masa fastuoasă. Mireasa nu a putut participa la eveniment, însă persoanele fără adăpost, multe cu întreaga familie, au venit și s-au bucurat de mâncarea pe care au primit-o.

Citeste si Anamaria Prodan, naşă la nunta Adrianei Bahmuţeanu cu George Restivan. Carmen Harra, dezvăluiri din culisele nunţii anului: „Şi-au ales data nunţii fără să ştie de calculele mele. Cifra 3 este cel mai puternic simbol al căsătoriei”

Rashad Abdullah și-a adus soția și cei cinci copii la mas pe care a considerat-o o adevărată binecuvântare.

„Când treci printr-o perioadă grea și o luptă ca să faci ceva diferit și cu familia ta, a fost cu adevărat o binecuvântare”, a spus bărbatul.

Erika, soţia lui, a mulțumit în felul ei, familiei.

Să pierzi ceva atât de important pentru tine însuți și apoi să îl oferi altcuiva, este cu adevărat bunătate, cu adevărat amabilitate”, a spus ea, despre nunta anulată, potrivit yourtango.com

Oamenii sărmani s-au delectat cu somon, fructe, aperitive, salată, gnocchi și conopidă.

Citeste si Câți bani ia părintele Calistrat Chifan pentru o nuntă. Taxa nu include și lumânările de nuntă, vinul sau pişcoturile

Cât despre luna de miere care ar fi trebuit să aibă loc în Belize, şi aceasta a fost achitată, iar de ea s-au bucurat mireasa și mama ei.

Statisticile spun să peste 20% din nunțile programate sunt anulate înainte ca evenimentul să aibă loc.