Nuntă cu peste 100 de invitaţi într-un cort din Buzău, oprită de poliţişti. S-a lăsat cu EVACUĂRI şi amenzi uriaşe VIDEO

Poliţiştii din Buzău au întrerupt o nuntă la care participau peste 100 de persoane. Petrecerea a avut loc într-un cort din localitatea Verneşti. După intervenţia oamenilor legii, mai mult de jumătate dintre nuntaşi au fost evacuaţi. Organizatorul evenimentului şi patronii localului au primit amenzi de 30.000 de lei.

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 10:37
Nuntă cu peste 100 de invitaţi într-un cort din Buzău, oprită de poliţişti. S-a lăsat cu EVACUĂRI şi amenzi uriaşe VIDEO

Nunta a avut loc, joi seara, într-un cort din comuna Verneşti, judeţul Buzău.

„La momentul controlului, în interiorul incintei se aflau 110 persoane care participau la o nuntă. Poliţiştii au adus la cunoştinţa organizatorului prevederile legale şi au pus în vederea acestuia să se conformeze normelor impuse în contextul pandemiei Covid-19. În scurt timp deficienţele au fost remediate, însă atât organizatorul, cât şi agentul economic au primit sancţiuni în valoare de 30.000 de lei” se arată într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Buzău, citat de News.ro.

După controlul poliţiştilor, la nuntă au mai rămas doar 50 de persoane care au continuat cheful în aer liber, aşa cum prevăd reglementările. 

BILANŢ coronavirus 14 august România. 1.415 cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore. 473 de pacienţi la ATI şi 44 de decese