Nuntă de două milioane de dolari pentru fiica lui Bill Gates. Moștenitoarea imperiului Microsoft s-a măritat cu un celebru atlet

Jennifer Gates, fiica lui Bill și moștenitoarea imperiului Microsoft, s-a măritat cu hipistul Nayel Nassar, în cadrul unei ceremonii fastuoase de două milioane de dolari.

18 oct. 2021, 12:27

Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, fiica lui Bill Gates și a fostei soții, Melinda, s-a măritat cu hipistul Nayel Nassar, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a costat nu mai puțin de două milioane de dolari.

Nunta lui Jennifer a fost primul eveniment la care Bill şi Melinda Gates au fost văzuţi împreună, după dramaticul divorț. Nunta a avut loc la cort şi într-un foişor de pe proprietatea de 16 milioane $ a familiei Gates din North Salem, New York.

Bill și Melinda Gates au condus-o la altar pe fiica lor, Jennnifer, sâmbătă seara, în cadrul nunții care a avut loc la ferma de cai din Westchester County. Jennifer Gates s-a căsătorit și după ritul musulman cu Nayel Nassar într-o ceremonie religioasă vineri seară.

Cununia civilă a avut loc sâmbătă. Invitaţii și-au făcut apariția în cadrul evenimentului la ora 15.00 iar după încheierea ceremoniei religioase, la ora 17:30, aceștia au aplaudat uniunea dintre cei doi tineri.

Potrivit vecinei familiei, Linda Dupree, din North Salem, la nuntă au cântat Coldplay şi artistul folk Harry Hudson.

Peste o sută de barmani şi ospătari au fost angajați pentru a oferi miilor de oaspeți o experiență desăvârșită la unul dintre cele mai selecte evenimente ale anului.

Prietenii mirilor au filmat și s-au pozata alături de fericitul cuplu. La nuntă a venit şi mama vitregă a lui Bill Gates, Mimi Gardner Gates, care a profitat de vremea frumoasă din New York pentru a sta minute în şir pe băncile din curtea înverzită a casei.

Mireasa a fost înconjurată de 10 domnişoare de onoare, iar mirele a fost răsfăţat de prietenii lui costumaţi la patru ace. În ciuda faptului că au divorţat după 27 de ani de căsnicie, Bill şi Melinda Gates, care au împărţit 133 miliarde $, au căzut de acord că trebuie să joace în continuare rolul de părinţi ideali pentru Jennifer, Phoebe şi Rory, notează NewYorkPost.


loading...