Nunta EBEI – noua Şcoală de Vară a PDL. Cum a amânat petrecerea de la Snagov reuniunea de la Eforie

Nunta Elenei Băsescu amână principalul eveniment al tineretului democrat-liberal: Şcoala de Vară de la Eforie. Întrucât primul weekend din septembrie în care era programată reuniunea de la Marea Neagră coincide cu petrecerea de la Snagov a fiicei lui Traian Băsescu, fostul ministru al Comunicaţiilor, Răzvan Mustea, a fost nevoit să aleagă ce are întâietate: să coordoneze Şcoala de Vară din postura de şef al Tineretului PDL sau să participe la nunta Elenei Băsescu în postura de naş.

14 aug. 2012, 07:24
Nunta EBEI – noua Şcoală de Vară a PDL. Cum a amânat petrecerea de la Snagov reuniunea de la Eforie

Eveniment de maximă importanţă pentru tinerii pedelişti, nunta mezinei preşedintelui suspendat dă peste cap tradiţionala Şcoală de Vară a partidului. Programată ca în fiecare an la sfârşitul lunii august – începutul lui septembrie (şi anunţată ca atare săptămâna trecută de către preşedintele PDL, Vasile Blaga), întâlnirea Organizaţiei de Tineret a PDL (OTPDL) a fost amânată pentru perioada 13-16 septembrie, doar locul rămânând neschimbat: Eforie.

Aceasta întrucât prima zi de toamnă va fi dedicată în partid nuntei Elenei Băsescu. La petrecerea dedicată mirilor Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu (alias Syda) sunt aşteptate principalele personaje politice ale PDL, naşul celor doi fiind de altfel chiar preşedintele OTPDL, Răzvan Mustea.

Cele două evenimente nu puteau fi derulate în paralel cu atât mai mult cu cât în afară de şeful OTPDL, la nuntă mai sunt aşteptaţi şi alţi democrat-liberali. Mai mult, Traian Băsescu a fost nelipsit la Şcolile de Vară ale PDL, preşedintele suspendat fiind aşteptat şi la ediţia din acest an. 

Ediţia 2011 a Şcolii de Vară a avut loc în perioada 1-4 septembrie şi a marcat debutul oficial al noii imagini a partidului. OTPDL a afişat cu acest prilej noua siglă în culorile verde-albastru-alb şi sloganul „Smart and Right”. La eveniment au fost prezenţi Traian Băsescu, Elena Băsescu, Elena Udrea, Roberta Anastase, Emil Boc şi majoritatea miniştrilor în funcţie la acea dată.