Nuntă emoţionantă pentru o cântăreaţă de muzică populară

Fericire la superlativ pentru o iubită cântăreață de muzică populară. Anamaria German s-a căsătorit cu iubitul ei, Daniel Sidor, și este mai împlinită ca niciodată. Deși viața i-a oferit multe momente de cumpănă, Anamaria a reușit întotdeauna să treacă peste cele mai grele clipe din viața ei și să găsească puterea de a zâmbi din nou. Pentru ea, faptul că de mai mulți ani este țintuită într-un scaun cu rotile în urma unui accident cumplit a reprezentat doar o întâmplare care a întărit-o și a făcut-o să privească viața cu alți ochi. 

RomaniaTV.net
23 dec. 2019, 06:30

Anamaria German este în culmea fericirii. Cântăreața de muzică populară s-a căsătorit cu iubitul ei, Daniel Sidor. Artista a postat prima fotografie în rochie de mireasă alături de soțul ei, iar sute de fani le-au urat „Casă de Piatră” și o viață cât mai lungă împreună.

Pentru Anamaria German, viața nu a fost întotdeauna atât de darnică. În anul 2013, cântăreața de muzică populară a suferit un accident rutier în urma căruia a rămas paralizată de la brâu în jos. Medicii au anunțat-o fără nicio urmă de compasiune că ea nu va mai putea merge niciodată, însă acest lucru nu a făcut altceva decât să o întărească mai mult pe Anamaria și să o determine să facă tot ce este posibil pentru a avea o viață cât mai ușoară.

După ani întregi de recuperare, atât în țară cât și în străinătate, artista se bucură de fiecare clipă la fel ca toți oamenii. Călătorește în țări exotice, face plajă la piscină și se implică în campanii caritabile pentru oameni cu diverse nevoi.