Nuntă fără mireasă în Vaslui

O tânără din satul Ciocani a lipsit de la propria nuntă deoarece au apucat-o chinurile facerii înainte de cununia religioasă. Diadema și voalul de mireasă i-au fost date jos în sala de nașteri, iar medicii au ajutat-o să aducă pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Mirele a rămas cu nuntașii chiar dacă nu a apucat să se cunune în fața Domnului cu aleasa inimii sale.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 14:29
Nuntă fără mireasă în Vaslui

Mireasa a intrat în travaliu imediat după ce a fost gătită pentru nuntă și nu a mai apucat să ajungă la biserică pentru a face cununia religioasă, scrie obiectivdevaslui.ro.

Din păcate, mirele nu a putut să o însoțească la spital pentru că a fost nevoit să-și întâmpine nuntașii și să fie gazda petrecerii. Nunta a avut loc chiar și fără mireasă, iar cununia în fața Domnului o vor face imediat ce tânăra va fi externată.

Femeia a ajuns la spital în rochie de mireasă, cu voal și coroniță întrucât copilașul pe care-l purta în pântece nu a avut răbdare să aștepte ca părinții săi să oficieze măcar cununia religioasă. Mireasa era pacienta unui medic ginecolog din Iași și era programată să nască cezariană, dar după nuntă.