Nuntă ILEGALĂ a clanului Mondialilor, păzită de poliţişti. Băsescu: „În biroul premierului se bea. Ei de ce nu ar încălca legea?”

Imagini uluitoare, surprinse duminică la o nuntă ilegală în familia clanului Mondialilor, într-o localitate din judeţul Giurgiu. Nuntaşii veniţi cu zecile şi-au făcut apariţia în caleşti trase de cai, întreg cheful fiind supravegheat de poliţişti. Rugat să comenteze în direct la România TV scenele inedite, fostul preşedinte Traian Băsescu s-a întrebat: "în biroul premierului în care se bea şi se fuma. Ce pretenţii să mai ai de la clanul Mondialul?"

RomaniaTV.net
13 sept. 2020, 19:11
Nuntă ILEGALĂ a clanului Mondialilor, păzită de poliţişti. Băsescu: „În biroul premierului se bea. Ei de ce nu ar încălca legea?”

O nuntă cu alai cu invitați care coboară din calești conduse de cai aleși a avut loc în localitatea Dobreni din Giurgiu. Circulația îngreunată a fost dirijată de un bărbat îmbrăcat cu vestă reflectorizantă. Pe reţelele de socializare au fost publicate imagini de la eveniment chiar de către nuntaşi.


Evenimentul a avut loc în familia clanului Mondialilor, cel la are poliţiştii şi Garda de Mediu au deschis în urmă cu aproape patru săptămâni. Membrii clanului sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală prin intermediul unor firme de colectare de fier vechi, transmite România TV.

La nuntă a cântat inclusiv manelistul Florin Salam.

Întreaga petrecere la care participă zeci de oameni este monitorizată de Poliţie.

Reacţia lui Băsescu despre nunta ilegală, supravegheată de poliţie

„N-avem ce să le cerem românilor. În momentul de faţă, Guvernul este discreditat. Imaginile din biroul premierului în care se bea şi se fuma. Ce pretenţii să mai ai de la clanul Mondialul? Ei de ce nu ar avea dreptul să încalce legea?

Pe premierul Orban şi pe gaşca de miniştrii care stăteau bot în bot la Orban nu i-a amendat nimeni, pe când pe ăştia îi va umfla poliţia.

Vă dau scris că Poliţia nu poate interveni acum. Dacă vă uitaţi, din ce văd, nu sunt toţi la un loc. Sunt distribuţi la căruţe, în şarate. Nu îndeplinesc condiţiile de încălcare a legii. Nu vedem niciun grup mai mare de 100 de persoane

Când se vor da jos din şarete şi maşini, atunci vor încălca legea. Poliţia aşteaptă să se petreacă momentul adunării”, a spus Traian Băsescu, la România TV.