Nuntă în avion. Un cuplu din India a ales un loc neobişnuit pentru petrecere

Nuntă în avion. Un cuplu din sudul Indiei au organizat petrecerea într-un loc neobişnuit, şi anume într-un avion. Imaginile au stârnit furia securităţii aviaţiei, care a anunţat declanşarea unei anchete pentru nerespectarea restricţiilor anti-COVID-19, relatează luni EFE.

25 mai 2021, 08:30
Nuntă în avion. Un cuplu din India a ales un loc neobişnuit pentru petrecere
Nuntă în avion

Nuntă în avion.  Fotografii şi clipuri ale ceremoniei desfăşurată duminică, în care se pot vedea cum mirii fac schimb de ghirlande la bordul unui avion plin cu invitaţi fără măşti, au făcut înconjurul reţelelor de socializare.

Nunta a stârnit indignare şi pentru a fi încălcat normele de izolare din statul Tamil Nadu, în condiţiile în care India continuă să înregistreze cifre ridicate de morţi şi de contagieri cu noul coronavirus.

Citeşte şi: India ar trebui să declare epidemie de „ciupercă neagră”. Această boală letală, asociată Covid, face tot mai multe victime

Nuntă în avion

Compania aeriană SpiceJet, care a închiriat zborul charter, a informat că va lua măsuri împotriva pasagerilor.

Un Boeing 737 a fost închiriat de o agenţie de voiaj pe 23 mai la Madurai pentru ca un grup de pasageri să facă un tur după nuntă. Clienţii au fost clar informaţi despre protocoalele sanitare şi li s-a refuzat orice activitate la bord„, informează SpiceJet într-un comunicat.

Totuşi, după cum se observă din imaginile devenite virale, „pasagerii nu au respectat normele împotriva coronavirusului„. Incidentul a declanşat şi o anchetă din partea Consiliului General de Aviaţie Civilă (DGCA), potrivit agenţiei locale de ştiri ANI, scrie Agerpres.ro.

Statul Tamil Nadu, la fel ca şi alte regiuni din India precum New Delhi sau Maharashtra, a impus la începutul lunii mai o perioadă de izolare în faţa celui de-al doilea val al pandemiei foarte virulent.

India a depăşit numărul de 300.000 de decese de la începutul pandemiei şi a înregistrat peste 4.000 de morţi în ultimele 24 de ore, în timp ce numărul cazurilor a fost de peste 220.000 într-o singură zi.

https://www.youtube.com/watch?v=Ks09uV7COlU