Nuntă în pandemie. Au reuşit să reorganizeze totul în doar 24 de ore, înainte de intrarea în vigoare a restricţiilor

Un cuplu, a cărei nuntă a fost dată peste cap din cauza restricţiilor de coronavirus, a reuşit să reogranizeze totul în doar 24 de ore, astfel încât mult aşteptatul eveniment cu 200 de persoane să nu fie amânat.

RomaniaTV.net
05 nov. 2020, 08:15
Nuntă în pandemie. Au reuşit să reorganizeze totul în doar 24 de ore, înainte de intrarea în vigoare a restricţiilor

Marea Britanie a intrat în lockdown începând de astăzi, iar cuplul a făcut tot posibilul să se căsătorească înainte de intrarea în vigoare a acestor restricţii majore.

Jo Loosemore (33 de ani) şi Matt Goffin (37 de ani) trebuiau să se căsătorească în apropierea casei părinţilor miresei din Devon, pe 14 noiembrie. După ce au aflat de restricţiile anunţate sâmbătă, cei doi au decis să devină soţ şi soţie chiar următoarea zi, în Cambridgeshire.

În doar 24 de ore au reorganizat nunta cu totul, dar cu anumite modificări. În loc de 200 de persoane, câte invitaseră iniţial, au chemat doar 12. Potrivit legii în vigoare, nu pot participa mai mult de 15 persoane la o ceremonie de căsătorie sau parteneriat civil în Anglia, în condiţiile pandemiei, potrivit Mirror.

„Sâmbătă dimineaţă făceam duş şi am auzit despre noutăţile care au apărut, aşa că m-am gândit că poate reuşim să facem nunta în weekend. Puteam să las vestea să ne afecteze şi să stăm stresaţi sau puteam să o rearanjăm pentru a 100-a oară şi să iasă ceva frumos”, a povestit Jo Loosemore, asistentă de medicină veterinară.

Au reuşit să aranjeze ceremonia religioasă, au vorbit cu prietenii şi cu familia care i-au ajutat cu muzicieni şi au avut parte de un eveniment de poveste organizat într-un timp extrem de scurt.

„Suntem amândoi atât de fericiţi şi uşuraţi fiindcă am rearanjat-o de atâtea ori”, a mai spus proaspăta mireasă.