Nuntă în pandemie. Tot mai mulţi români se căsătoresc pe plajă, în vacanţele exotice

Nuntă în pandemie. Tot mai mulţi români se căsătoresc în destinaţii exotice, pe plajă şi asta din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Cuplurile profită de vacanţele organizate pentru a-şi oficializa relaţiile.

22 apr. 2021, 17:35
Nuntă în pandemie. Tot mai mulţi români se căsătoresc pe plajă, în vacanţele exotice
Tot mai mulţi români se căsătoresc pe plajă

Nuntă în pandemie. Industria organizării de evenimente a fost una dintre cele mai lovite de criză, din cauza pandemiei de coronavirus, aşa că cei mai mulți tineri care aveau deja planuri pentru nuntă fie au decis să le amâne pentru anii următori, fie să-şi organizeze nuntă în condiţii speciale. Iar în afară graniţelor au găsit locul ideal.

Citeşte şi: Ofertă în premieră, Maldive introduce turismul de vaccinare. Vizitatorilor li se va administra serul la sosirea în insulă

Nuntă în pandemie, în Maldive sau Egipt

Destinaţii precum Maldive, Thailanda sau Egipt sunt tot mai căutate. „În acest moment avem peste 250 de oaspeţi în hotel, este ocupat la capacitate maximă, şi cam 30%-35% dintre aceştia sunt români. Este pentru prima oară când avem un număr atât de mare de oaspeţi români.„, spune reprezentant resort, pentru Antena3.ro.

În funcţie de serviciile alese şi destinaţie, costurile unei nunţi pe plajă pornesc de la 2.000 de euro.

Principalele destinaţii preferate de români în vara lui 2021

Apetitul românilor de a călători este mare, mai ales că în ultimul an opţiunile de vacanţă în afara ţării au fost limi­ta­te. Cererea pentru vacanţele ce vor avea loc în vară a în­ce­put să existe încă din luna ianuarie, dar cei mai mulţi turişti preferă să îşi rezerve în ultimul moment.

Ţările preferate de turiştii români pentru vara anului 2021 sunt Grecia, Turcia, Spania şi Egiptul. „Cerere pentru vacanţe de vară există încă din ianuarie şi rezervări se fac constant. Mai multe campanii de reduceri pe care le-am organizat periodic, fie cu ocazia împlinirii a 14 ani de activitate în acest an, fie cu ocazia târgului de turism, ediţia de primăvară, organizată anul acesta virtual, fie cu ocazia veştilor pozitive despre condiţiile de intrare în Grecia din aprilie, fie campanii proprii pe care le-am lan­sat, i-au stimulat să cum­pere chiar şi pe cei mai reti­cenţi.

Au fost cam­panii în care am oferit re­duceri de până la 50% pen­tru cazare sau trans­port sau hoteluri cu preţ fix întreg sezonul, în funcţie de des­tinaţii“, spu­ne Mădălina Ba­laiban, CEO al agenţiei de turism Hello Holidays.


loading...
Partenerii noștri