Nunta lui Liviu Dragnea. Decizie în închisoare

Se mai căsătorește sau nu Liviu Dragnea cu iubita sa, Irina Tănase? Curiozitatea e tot mai mare după ce iubita sa s-a filmat alături de mama ei, pe Instagram, în timp ce purtau un dialog despre fostul lider PSD. Cert e că în toată această perioadă în care Liviu Dragnea se află în spatele gratiilor, Irina Tănase nu a renunțat la el.

07 mart. 2020, 14:05
Nunta lui Liviu Dragnea. Decizie în închisoare

Anul trecut Liviu Dragnea își anunța nunta public. Se întâmpla la Craiova, în cadrul unui miting PSD, când le-a cerut Olguței și lui Claudiu Manda să le fie nași. De atunci și până acum, deși se află în spatele gratiilor, relația lui Liviu Dragnea cu tânăra sa iubită nu s-a destrămat. Irina Tănase nu a renunțat. L-a vizitat cât de des a putut pe Liviu Dragnea în arest. Tânăra a devenit mediator tocmai pentru a îl putea vizita mai des pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova.

Deşi fostul lider PSD a fost închis, în toată această perioadă Irina Tănase a continuat să posteze fotografii pe rețelele de socializare în care vorbește despre iubire, semn că nu va renunța la relația cu Liviu Dragnea. Recent tânăra a postat o fotografie cu un buchet de trandafiri, care cel mai probabil a fost trimis de fostul lider PSD. Fotografia a fost însoțită de un text care face referire la relația celor doi: dragostea este răbdătoare, dragostea este blândă, dragostea niciodată nu eșuează.

Au apărut informații care arată că fostul lider PSD deja s-a căsătorit cu Irina Tănase și i-a oferit inelul. Alte surse spun însă că Liviu Dragnea plănuiește să se căsătorească după ispășirea pedepsei. Conform acestora, politicianul i-a spus Irinei că o iubește și încearcă să o protejeze cât de mult poate în toată această perioadă în care se află în spatele gratiilor, transmite România TV.

Relația lui Liviu Dragnea cu tânăra iubită a continuat în ciuda faptului că părinții Irinei au fost sceptici. Dezvăluirile au fost făcute de mama Irinei într-o discuție filmată și postată de tânără pe o pagină de socializare. Filmulețul a devenit apoi viral pe Internet.

„Mami, Liviu este mai mare decat tata?

Cu cel putin 30 de ani.

Am inteles, deci pe mine tata m-a facut in adolescenta. Mami ai fost socata cand ai aflat de relatia mea cu Liviu Dragnea?

O, da. Te rog eu spune oamenilor cat de socati si cat de suparati ati fost?

Am ramas socata pana in ziua de azi”, este conversaţia pe care Irina şi mama ei au avut-o într-un filmuleţ postat pe Instagram.

Liviu Dragnea și-a început relația cu Irina Tănase în 2013. De atunci cei doi au avut mai multe apariții publice împreună, chiar și la evenimentele partidului pe care Dragnea l-a condus.

Citeşte şi Irina Tănase şi mama ei, mărturii în premieră despre relaţia tinerei cu Liviu Dragnea: „Am rămas şocată până în ziua de azi”