Nunta lui Mazăre, document oficial din penitenciar. Ce au decis şefii de la Rahova

Veste bună pentru Radu Mazăre, de la conducerea penitenciarului Rahova. I-a fost acceptată cererea de a se căsători în spatele gratiilor. Fostul primar şi iubita lui Roxana Mihalache, vor spune DA în mai puţin de o lună.

19 iun. 2019, 20:00
Nunta lui Mazăre, document oficial din penitenciar. Ce au decis şefii de la Rahova

Radu Mazăre se pregăteşte de nuntă după gratii iar ultimele detalii le stabileşte chiar cu mama sa care îl vizitează regulat la Rahova. Roxana, iubita fostului primar al Constanţei, va sosi în ţară spre sfârşitul lunii, nunta urmând să aibă loc cel mai probabil pe 5 iulie, când Mazăre va împlini 50 de ani.

Mama lui Radu Mazăre a explicat: „Cu rochia, cu inelele, e sarcina lui Mihai, fratele lui (…) N-ai ce să pregăteşti. Meniu nimic, zero, chiar l-am întrebat şi eu că soţul meu, în 1975, când Radu avea vreo şapte ani, a pus nişte vin în sticle şi pe etichetă a scris: se va deschide la nunta lui Radu şi acuma l-am întrebat: poţi să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate„.

Întrebată de ce fiul ei a decis să se căsătorească după ce a ajuns în penitenciar, mama lui Radu Mazăre a spus că a lucrat „destul de mult” de-a lungul anilor pentru a-l convinge să se însoare.

Cred că acuma o şi iubeşte, pentru că sunt împreună de ani de zile, e o fată foarte bună şi n-am cuvinte să-i mulţumesc că e alături de el în situaţia asta grea în care este, este de apreciat, pentru că vă puteţi gândi că nu multe fete ar face, la perspectiva pe care o are Radu, de a sta nu ştiu câţi ani în puşcărie. Dar ce ştiu este şi că o iubeşte, dar şi din respect pentru ea. A vrut să-i facă un gest care să-i compenseze într-un fel această dăruire a Roxanei„, a afirmat mama lui Radu Mazăre.

Miercuri, Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a declarat că Penitenciarul Rahova a aprobat cererea lui Radu Mazăre de a se cununa civil cu iubita sa, Roxana Mihalache. Mazăre a fost informat miercuri la prânz că solicitarea i-a fost acceptată. „Ei au aprobat să se poată ține ceremonia, data va fi fixată în funcție de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5, când vor avea ei disponibil un ofițer de stare civilă„, a precizat Mihai Mazăre.

Potrivit legii, numărul maxim de persoane care poate participa la un astfel de eveniment este de 10. „Familiile și atât. Și nu ajung toți membrii doritori„, a mai spus fratele fostului primar.