Nuntă mare în gimnastica românească! Sandra Izbașa și actorul Răzvan Bănică s-au cununat religios. Fosta gimnastă a arătat fabulos în rochia de mireasă

Sandra Izbașa, fosta mare campioană a României la gimnastică, s-a căsătorit religios duminică, 30 iulie, cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ştefan Bănică jr. Mirii nu au ales întâmplător data nunții, ci au vrut să își jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, chiar în ziua în care s-au împlinit trei ani de când s-au cunoscut.

30 iul. 2023, 22:52

Nuntă mare în gimnastica românească! Sandra Izbașa și actorul Răzvan Bănică s-au cununat religios. Sandra Izbașa a strălucit la propriu în ziua cea mare.

Citește și Sandra Izbașa, moment inedit când a fost cerută de soție. Răzvan Bănică: „Am vrut să o șochez, dar s-a enervat!”

Nuntă mare în gimnastica românească! Sandra Izbașa și actorul Răzvan Bănică s-au cununat religios

Fosta gimnastă a ales să poarte o rochie albă, superbă, cu un decolteu generos, spatele gol, la baza căruia a fost aplicată o fundă uriașă și o trenă lungă.

Sandra Izbașa a mărturisit că este un moment foarte important din viața ei pe care l-a pregătit mai bine de un an.

”Un moment foarte special și ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la această slujbă minunată și că suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu.

Emoții, ca de fiecare dată, atunci când te pregătești și îți dorești să iasă un lucru perfect, pui suflet, pui emoție și, mai ales, că astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut”, a declarat Sandra Izbașa.

Sandra Izbașa are în palmares patru medalii olimpice (două de aur şi două de bronz) obținute la cele două ediții ale Jocurilor Olimpice din 2008, de la Beijing, și 2012, de la Londra, dar și şapte titluri europene şi un argint mondial.

Fosta campioană a României a fost cerută în căsătorie în anul 2020, chiar de Crăciun, iar în vara lui 2021 s-a căsătorit cu Răzvan Bănică, actor al Teatrului Nottara şi nepot al lui Ștefan Bănică.

„Povestea începe prin octombrie, noiembrie, trebuia să cumpăr inelul, greu, nu știam măsura. Avea Sandra un inel, l-am luat, l-am pus pe deget, după care l-am pus la loc, ea s-a prins, trec două săptămâni, ne punem în pat și ea îmi spune: „Dacă te-ai gândit să iei măsuri după inelul ăla din baie, e mare!”. După care îmi spune „Somn ușor!”. Am făcut noapte albă! Am convins-o oarecum că l-a mutat ea când a făcut curat”, a spus Răzvan Bănică.

Citește și Sandra Izbașa dezvăluie secretul despre bătăile pe care antrenorii le aplica gimnastelor: „Ar fi trebuit ca niciodată să nu se întâmple asta”