Sandra Izbașa, moment inedit când a fost cerută de soție. Răzvan Bănică: „Am vrut să o șochez, dar s-a enervat!”

Sandra Izbaşa a fost cerută în căsătorie în anul 2020, chiar de Crăciun, iar în vara lui 2021 s-a căsătorit cu Răzvan Bănică, actor al Teatrului Nottara şi nepot al lui Ștefan Bănică!

05 ian. 2022, 16:51
Sandra Izbașa, moment inedit când a fost cerută de soție. Răzvan Bănică: „Am vrut să o șochez, dar s-a enervat!”

Sandra Izbașa, moment inedit când a fost cerută de soție. Fosta mare gimnastă trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de iubire cu Răzvan Bănică, actor al Teatrului Nottara.

Sandra Izbașa, moment inedit când a fost cerută de soție

Sandra Izbașa şi Răzvan Bănică au fost invitați la podcast-ul lui Horia Brenciu, unde au dezvăluit modul inedit în care a decurs cererea de căsătorie. „Povestea începe prin octombrie, noiembrie, trebuia să cumpăr inelul, greu, nu știam măsura. Avea Sandra un inel, l-am luat, l-am pus pe deget, după care l-am pus la loc, ea s-a prins, trec două săptămâni, ne punem în pat și ea îmi spune: „Dacă te-ai gândit să iei măsuri după inelul ăla din baie, e mare!”. După care îmi spune „Somn ușor!”. Am făcut noapte albă! Am convins-o oarecum că l-a mutat ea când a făcut curat”, a spus Răzvan Bănică.

Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică. Primele imagini de la nuntă FOTO

Marele moment a avut loc chiar în seara de Crăciun! „Surpriză a fost, se aștepta să o cer, dar nu știa când. În seara de Crăciun, în 2020, i-am spus: „Dar fiind seara de Crăciun, nu ai vrea să ne îmbrăcăm un pic mai tematic?”. Fiind doar noi doi… Am aranjat totul acolo, să desfacem cadourile, ăsta era pretextul, că vom face vlogging. De emoții, am băut o sticlă de prosecco! I-am întins o cutie, cu niște tâmpenii, am vrut să o șochez, s-a enervat ușor, mi-a spus că nu o cunosc… La un moment dat scot telefonul și îi pun melodia cu versurile scrise de mine. M-a întrebat dacă e cerere în căsătorie sau ce… Am dat play de șase ori la piesa aia! A durat 20 de minute. Și, într-un final, a ascultat toată melodia, i-am oferit inelul, a plâns și ea, am plâns și eu!”, a mai spus Răzvan Bănică.


loading...
Partenerii noștri