Raluca Bădulescu, primele imagini cu noul iubit după divorţul de Florin FOTO

Raluca Bădulescu a postat pe contul de socializare imagini alături de noul ei iubit, Rareș. De altfel, aceasta este prima apariție în spațiul public a celor doi.

17 aug. 2022, 09:53

Raluca Bădulescu nu îşi mai ascunde noua relaţie de ochii curioşilor. Vedeta de la „Bravo, ai stil!” iubește din nou. Raluca Bădulescu a decis să pună punct relației cu Florin Stamin, după 13 ani de căsnicie. Acum s-a afișat, pentru prima dată, alături de noul iubit. Fashionista pare mai fericită ca niciodată. Iată cum s-a fotografiat proaspătul cuplu.

Raluca Bădulescu are un nou iubit, la două luni de la divorţ: „Da, există cineva în viaţa mea”

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au rămas foarte buni prieteni. „Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane”, a declarat Raluca Bădulescu la Știrile Kanal D.

Acum, vedeta și-a găsit fericirea acum în brațele lui Rareș Grigore. Blondina este foarte activă pe paginile de socializare și împărtășește multe momente importante cu urmăritorii ei din mediul online.

Jurata de la Kanal D a postat pe contul ei personal de Instagram două videoclipuri cu noul ei iubit. Rareș Grigore, bărbatul care a reușit să o cucerească pe vedetă este medic. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt fericiți împreună, potrivit imaginilor pe care le-a postat Raluca Bădulescu. Vedeta nu a vrut să vorbească prea mult despre noul ei iubit, dar a recunoscut că există cineva în viața ei.

Dieta cu care Raluca Bădulescu a ajuns la 47 de kilograme. La ce aliment nu a renunţat
Blondina este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața sa sentimentală. Divorțul de Florin Stamin, cel alături de care și-a petrecut 13 ani din viață, a determinat-o să nu își mai expună atât de mult relațiile.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că este cineva în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor.”, a declarat Raluca Bădulescu la o emisiune TV.