Nuntă mare în showbiz! Gina Pistol și Smiley au schimbat naşii. Nu sunt aceiași de la botezul fiicei lor

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc sâmbătă, 27 mai. Cele două vedete au decis ca nunta lor să aibă loc într-o locație de lux pe malul lacului Snagov. Vezi mai jos toate detaliile despre nunta cântărețului cu mama fiicei sale, Josephine Ana.

27 mai 2023, 08:36
Nuntă mare în showbiz! Gina Pistol și Smiley au schimbat naşii. Nu sunt aceiași de la botezul fiicei lor
Smiley și Gina Pistol, ultimele detalii despre marele eveniment. Când va avea loc nunta anului în showbiz

După o relație de mai mulți ani și venirea pe lume a fiicei lor, Josephine Ana, Smiley și Gina Pistol au decis să-și unească destinele în fața ofițerului stării civile și a lui Dumnezeu. Urmează apoi o petrecere ca în povești.

Ziua de sâmbătă va fi una plină pentru cântăreț și iubita sa. Cei doi vor face și cununia civilă și cea religioasă în aceeași zi, urmând ca apoi să meargă la petrecerea care va ține toată noaptea.

Într-un story postat pe Instagram, Gina Pistol a povestit ce face în ziua dinainte de nuntă. „Mă așteaptă o zi lungă mânie. Practic, eu 24 de ore nu o să dorm. Mă voi trezi la 6 dimineața și mă voi culca a doua zi pe la 6…7… 8, depinde când se termină petrecerea. Mâine e ziua cea mare, nu știu dacă am emoții, sunt atât de obosită încât nu îmi dau seama ce simt”, a fost mesajul Ginei pentru fanii ei de pe rețeaua de socializare.

Cine sunt nașii Ginei Pistol și ai lui Smiley. Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. După mai bine de șase ani de relație, artistul și prezentatoarea TV au decis că e momentul să-și treacă povestea de iubire la nivelul următor. Weekend-ul acesta, cei doi se vor căsători și am aflat că nașii lor nu vor fi aceiași cu cei care le-au botezat fiica, pe micuța Josephine.

Încă de când au devenit un cuplu, atât Smiley, cât și Gina Pistol, au decis să păstreze cât mai mult discreția în privința relației lor. Totuși, pentru că era păcat să păstreze această bucurie doar pentru ei, cei doi au dezvăluit că se căsătoresc sâmbătă, pe 27 mai. Nunta celor doi va avea loc, așadar, la scurt timp după ce și-au anunțat fanii că prezentatoarea TV a fost cerută în căsătorie și le-a arătat inelul de logodnă.

Cine sunt nașii Ginei Pistol și ai lui Smiley
Până acum, însă, nu s-au aflat prea multe detalii despre nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Știm totuși că au stabilit meniul, că marele eveniment se va desfășura la Snagov și că o să fie lipsit de tradițiile și obiceiurile clasice. Artistul a fost cel care a mai dat puțin din casă și a dezvăluit cine vor fi nașii lor. Ei bine, deși nu a oferit nume concrete, a subliniat faptul că nu vor fi aceiași cu cei de la botezul fiicei lor, Josephine, deși așa obișnuiesc să facă majoritatea cuplurilor. În plus, aceștia sunt prieteni vechi de-ai cuplului.

Smiley şi Gina Pistol, prima fotografie publică cu micuţa Josephine. „Mâine nu e promis pentru nimeni!” FOTO
În același timp, Smiley a dezvăluit că printre cei care vor cânta la nuntă se va număra și… Gina Pistol. Conform spuselor lui, aceasta va avea un moment special în cadrul evenimentului. Totodată, el a mai spus că nu exclude să țină cont și de dansul găinii.

„Nici la asta nu m-am hotărât (n.r. piesa pentru dansul mirilor). Nu știm, pentru că noi nu avem o piesă a noastră. Noi aveam albume întregi. Am nașii lui Josephine și nașii noștri de căsătorie, prieteni vechi. Nu sunt pregătit cu tradițiile astea. Mă interesează dansul găinii. Sigur Gina va cânta la nuntă’, a declarat Smiley, la Radio ZU.

Smiley, despre petrecerea burlacilor: „Să vă explic unde m-am gândit să-mi fac…’
Cât despre petrecerea burlacilor, cea care se face, conform tradiției, până la nuntă, Smiley pare că nu e deloc adeptul acesteia. Mai ales că majoritatea celor din cercul lui de prieteni nu mai sunt de mult timp burlaci.

„Nu mai atâția prieteni burlaci și mi se pare inutilă. Să vă explic unde m-am gândit să îmi fac petrecerea burlacilor. La Athos. E muntele burlacilor. E frumos. Am fost de mai multe ori’, a adăugat Smiley.

Cât costă meniul ales de Smiley și Gina Pistol la nuntă. Cu ce preparate delicioase vor fi serviți cei 300 de invitați
Smiley și Gina au anunțat că se căsătoresc cu o lună înainte de nuntă
Pe 27 aprilie, cu o lună înainte de nuntă, Smiley și Gina Pistol au anunțat că se vor căsători. Cei doi au făcut marele anunț într-un video realizat în același loc în care le-au spus fanilor că Gina este însărcinată.

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi”, și-a explicat Smiley decizia.