NUNTĂ MARE LA EXATLON. Beatrice Olaru se căsătoreşte în mai. Vezi aici când şi cu cine FOTO

În sfârșit! După câțiva ani de iubire, Beatrice Olaru se va căsători cu acte în regulă cu alesul inimii eu, Alexandru, ”Taticiosu”, cum îl alintă ea ! Câștigătoarea Exatlon România sezonul 2 va deveni în curând doamna Stănescu și va fi extrem de fericită în această postură!

RomaniaTV.net
10 apr. 2019, 12:08
NUNTĂ MARE LA EXATLON. Beatrice Olaru se căsătoreşte în mai. Vezi aici când şi cu cine FOTO

De altfel, în urmă cu câteva luni, apropiații fostei „războinice” dezvăluiau în premieră că Betty abia așteaptă să facă pasul cel mare, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi Exatlon Romania, sezonul 3. Dacă se adevereşte, asta este BOMBA tuturor sezoanelor

„Vara trecută, ea şi Alex au fost la Londra, într-o vacanţă! Credem că acolo a fost cerută de soţie, căci, în momentul în care s-a întors în ţară, era foarte bucuroasă”, au povestit prietenii femeii, care au mai specificat și faptul că ea poartă cu mândrie un inel de logodnă din aur alb cu diamant, dăruit de iubitul său într-un cadru special.

Concret, Beatrice se mărită peste o lună, pe data de 18 mai. Evenimentul se anunța a fi unul deosebit! „Ceremonia se va ține într-un cadru de vis, în aer liber, pe pontonul din Cernica. Masa și dansul vor fi organizate în același loc, în salonul de lux, astfel că încă de pe acum se fac pregătiri intense”, au povestit apropiații „războinicei”, care mai susțin și faptul că la nuntă vor fi invitați colegii de la Exatlon, dar și alte personalități din showbiz.