Nuntă pe o plajă de lux din Grecia. Patronul de la Vivertine, din Iaşi, s-a căsătorit cu iubita lui, Manuela FOTO

Nuntă pe o plajă de lux din Grecia. Tot mai mulţi români au ales în această vară să îşi unească destinele pe meleaguri străine. Asta a făcut şi Cezar Amititeloaie, patronul de la Vivertine, din Iaşi, care s-a căsătorit cu aleasa lui, Manuela Alexuc.

15 iul. 2021, 17:04

Nuntă pe o plajă de lux din Grecia. Unul din cei mai râvniţi burlaci din Iași a ales să facă o nuntă de zile mari, şi nu în oraşul natal, ci în Grecia, pe o plajă exclusivistă. Manuela Alexuc a purtat o rochie de mireasă extrem de sexy, care a atras toate privirile. Însă, nici mirele nu a fost mai prejos, a purtat o cămaşă şi o pereche de pantaloni albi. Dress code-ul nunții a fost ” Alll white”.

La eveniment au participat artiști pe măsură care au păstrat vii tradiţiile romaneşti. Manuela și Cezar s-au căsătorit pe insula Thasos în urmă cu câteva zile, iar imaginile apărute pe reţelele de socializare vorbesc de la sine.

Citeşte şi: Proteste masive în Grecia, faţă de reintroducerea restricţiilor anti-Covid. Manifestanţii au atacat jurnaliştii şi au cerut demisia guvernului VIDEO

Nuntă pe o plajă de lux din Grecia. Cine este dr. Cezar Amititeloaie

Dr. Cezar Amititeloaie este un medic specialit cardiolog în vârsta de 39 de ani și care deține Vivertine.

Pe de cealaltă parte, Manuela Alexuc a absolvit în 2010 cursurile universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iași, Facultatea de Filosofie și Științe Politice. Ulterior, Manuela a terminat și un master în Economie și Afaceri Internaționale iar în prezent studiază Psihologie și Științe ale Educației. Tânăra lucrează ca PR și manager de vânzări la Vivertine, potrivit Bzi.ro.

Veşti proaste pentru turiştii români care pleacă în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Grecia că Serviciul de meteorologie elen a emis pentru următoarele zile o prognoză privind temperaturi ridicate, de până la 40 de grade Celsius.

Meteorologii eleni au anunţat că valul de căldură va dura până vineri, fiind provocat de mase de aer cald provenit din zona Africii de Nord.

Regiunile cele mai afectate vor fi pe continent, inclusiv în regiunea Attica şi în capitala Atena, cele mai ridicate temperaturi atingând 38 – 40 grade Celsius. În insule şi în zonele de pe malul mării, temperaturile vor fi cu 3 – 5 grade mai scăzute. (Citeşte AICI mai multe detalii)