Nunta regală 2018. Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, în alaiul miresei

Prinţul George şi Prinţesa Charlotte se vor număra între cavalerii şi domnişoarele de onoare din alaiul miresei la nunta prinţului Harry, care va avea loc sâmbătă.

RomaniaTV.net
16 mai 2018, 12:14
Nunta regală 2018. Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, în alaiul miresei

George şi Charlotte au făcut parte şi din alaiul miresei şi la nunta Pippei Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, în mai 2017.

Şase sute de persoane au fost invitate la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, ce va avea loc sâmbătă, la Castelul Windsor. Cu această ocazie, jurnaliştii de la AFP au realizat o prezentare a principalilor participanţi la eveniment, în rândul cărora se vor afla membri ai familiei regale britanice, prieteni apropiaţi ai mirilor şi oficiali de rang înalt.

Prinţul Harry: În vârstă de 33 de ani, viitorul mire a avut parte de o copilărie dramatică, marcată de moartea mamei lui, prinţesa Diana, când el avea doar 12 ani. Adolescent rebel, prinţul britanic s-a remarcat apoi prin câteva scandaluri, înainte de a-şi pune ordine în viaţă, în special după ce s-a înscris în armata ţării sale. În prezent, prinţul Harry se dedică obligaţiilor sale oficiale în cadrul activităţilor desfăşurate de Casa Regală.

Meghan Markle: Mireasa este o fostă actriţă în vârstă de 36 de ani care şi-a petrecut copilăria în Los Angeles. A devenit o celebritate mondială interpretând personajul Rachel Zane, o seducătoare asistentă dintr-un cabinet de avocatură, din serialul de televiziune „Suits”. Militantă pentru drepturile femeilor, Meghan Markle a fost căsătorită timp de doi ani cu producătorul Trevor Engelson, potrivit Agerpres.