NUNTĂ REGALĂ, moment uluitor pentru oamenii adunaţi în afara castelului Windsor. Nu se aştepta nimeni ca Prinţul Harry să facă aşa ceva

Prinţul Harry i-a salutat pe oamenii adunaţi în afara castelului Windsor pentru a celebra nunta sa cu actriţa americană Meghan Markle din acest weekend, relatează Reuters.

RomaniaTV.net
18 mai 2018, 17:47
NUNTĂ REGALĂ, moment uluitor pentru oamenii adunaţi în afara castelului Windsor. Nu se aştepta nimeni ca Prinţul Harry să facă aşa ceva

Prinţul Harry, alături de fratele său mai mare William, au mers printre oamenii adunaţi în faţa castelului cu mai puţin de 24 de ore înainte de nunta de sâmbătă, cei mai mulţi dintre ei cu steaguri ale Marii Britanii.

Baia de mulţime neaşteptată are loc în contextul în care în prezent se lucrează la ultimele amănunte ale ceremoniei de la castelul Windsor, casa monarhilor britanici timp de aproape 1.000 de ani.

Anterior, biroul prinţului Harry a anunţat că tatăl său, prinţul Charles, moştenitorul tronului, o va conduce pe mireasă la altar în locul tatălui său bolnav.

Potrivit Agerpres, tatăl lui Meghan Markle, Thomas, s-a retras cu câteva zile înainte de eveniment, declarând pentru TMZ că se recuperează după o intervenţie chirurgicală la inimă.

Fanii monarhiei britanice de pe străzile din Windsor, unde mii de spectatori se amestecă cu jurnaliştii şi poliţiştii, şi-au declarat simpatia pentru Meghan Markle.

„Îmi pare rău că tatăl ei nu este aici, pentru că este normal să-l ai alături pe tatăl tău. Fiecare fiică ar trebui să-şi aibă tatăl alături de ea, dar el evident nu se simte foarte bine. Îmi pare rău pentru ea. Trebuie să fie devastator pentru ea”, a declarat Moira Moss, care s-a instalat cu cortul în faţa castelului Windsor.

Mama afro-americană a lui Meghan, Doria Ragland, urma să se întâlnească vineri cu regina Elisabeta a II-a, bunica de 92 de ani a lui Harry, pentru a bea un ceai împreună. Harry şi logodnica sa au ajuns la castelul Windsor vineri după-amiază.

Doria Ragland, o instructoare de yoga, l-a fermecat pe prinţul Charles, viitorul socru al fiicei sale, când s-au întâlnit miercuri, potrivit unei surse apropiate de familia regală.

Palatul Buckingham a confirmat că soţul reginei Elisabeta a II-a, prinţul consort Philip, de 96 de ani, va fi prezent la nuntă, în pofida faptului că a suferit o operaţie de înlocuire a şoldului luna trecută.

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi Meghan Markle, de 36 de ani, vedeta serialului „Suits”, se vor căsători sâmbătă, la ora 11.00 GMT, în capela St George din castelul Windsor.