Nunţile anului 2013: Ce vedete de la Hollywood s-au căsătorit GALERIE FOTO

Un alt an se apropie de sfârșit, ceea ce înseamnă că e timpul să reflectăm asupra tuturor vedetelor de la Hollywood care s-au căsătorit în 2013.

RomaniaTV.net
02 ian. 2014, 15:46
Avril Lavigne şi Chad Kroeger

Cântăreaţa canadiană Avril Lavigne s-a căsătorit cu compatriotul ei, Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback, pe 1 iulie, în Franţa. Lavigne a purtat o rochie de mireasă negră.

Jennifer Love Hewitt şi Brian Hallisay

Jennifer Love Hewitt şi Brian Hallisay au devenit în 2013 părinţii unei fetiţe pe care au numit-o Autumn James Hallisay. Cei doi au ales să se căsătorească în secret pentru a o întâmpina pe fetiţa lor ca o adevărată familie. Nici cuplul şi nici reprezentanul lor nu a oferit mai multe detalii despre nuntă.

Kelly Clarkson şi Brandon Blackstock

Cântăreaţa Kelly Clarkson s-a căsătorit în octombrie cu Brandon Blackstock, managerul ei, în cadrul unei ceremonii intime în Walland, Tennessee.

Kelly Clarkson şi Brandon Blackstock au reuşit să ţină nunta un secret chiar şi faţă de părinţii lor. Kelly a confirmat fericitul eveniment la scurt timp, pe Twitter.

Christina Ricci şi James Heerdegen

Christina Ricci s-a căsătorit cu logodnicul ei, James Heerdegen, în octombrie, la New York City.

Kristen Bell & Dax Shepard

Kristen (32 de ani) si Shepard (38 de ani) sunt împreună din 2007 şi s-au căsătorit în octombrie, în Beverly Hills, Los Angeles.

Halle Berry & Olivier Martinez

Halle Berry şi Olivier Martinez şi-au unit destinele. Actriţa în vârstă de 46 de ani şi actorul francez s-au căsătorit sâmbătă, la un castel din centrul Franţei. Nunta, a treia pentru vedeta de la Hollywood, a fost una extrem de restrânsă.

Halle Berry şi Olivier Martinez s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare. Martinez a avut înainte o relaţie cu artista australiană Kylie Minogue.