Nunţile şi botezurile anului 2011 din politica românească VIDEO

Dacă anul 2011 a fost unul dificil pe scena politică, aleşii au avut parte de ceva mai multe bucurii în plan personal. Nunţi, botezuri şi mari împăcări i-au avut în prim plan pe politicienii României. Sorina Plăcintă, Nicolae Bănicioiu şi Cristina Pocora sunt doar câteva dintre exemple.

RomaniaTV.net
28 dec. 2011, 14:19
Nunţile şi botezurile anului 2011 din politica românească VIDEO

Una dintre cele mai importante nunţi ale anului a fost a senatorului PDL, Sorina Plăcintă. Ea s-a cununat religios cu al treilea soţ, medicul Viorel Bucuraş.

O altă nuntă care a marcat anul 2011 a fost cea a deputatului PSD, Nicolae Bănicioiu. Deputatul s-a căsătorit cu aleasa inimii în faţa a 200 de invitaţi, majoritatea membri marcanţi ai partidului. De la eveniment nu a lipsit nici preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Un alt membru al PSD care a renunţat la burlăcie a fost deputatul Adrian Mocanu. Şi în acest caz, nunta s-a ţinut în prezenţa mai multor lideri PSD, însă show-ul a fost furat de Marian Vanghelie. Acesta a venit la eveniment cu elicopterul.

Evenimente fericite au avut loc şi în PNL. Deputatul Cristina Pocora a născut în luna august o fetiţă „de nota 10”, după cum au spus şi medicii.

Anul 2011 a marcat şi o mare împăcare. Fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, pare să-l fi iertat pe Syda, iar cei doi au fost văzuţi împreună ieşind dintr-un restaurant din Cannes.

Planuri mari şi pentru anul viitor. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, vrea să îşi facă nunta în 2012, iar Elena Udrea spune că îşi doreşte un copil.