Tibi Francezu, interlopul care l-a împuşcat pe Nuredin Beinur, a ieşit din închisoare. Ce au decis judecătorii

Judecătorii din București au decis ca Tibi Francezu, agresorul lui Nuredin Beinur, să fie plasat în arest la domiciliu. Decizia eliberării vine la mai bine de trei luni de la incident.

15 iun. 2022, 16:04
Tibi Francezu, interlopul care l-a împuşcat pe Nuredin Beinur, a ieşit din închisoare. Ce au decis judecătorii
Tibi Francezu, interlopul care l-a împuşcat pe Nuredin Beinur, a ieşit din închisoare

Tibi Francezu, interlopul care l-a împuşcat pe Nuredin Beinur. Tibi Francezu, pe numele real Tibi Ştefan, este cunoscut în Constanța ca un interlop scandalagiu. Afacerea sa principală ar fi cu ceasuri scumpe. În urmă cu trei luni, a ajuns în centrul atenției după ce l-a împușcat pe Nuredin Beinur într-un local din Capitală. Tibi Francezu a ieţit din închisoare şi a fost plasat în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile, scrie Cancan. Interlopul nu va avea voie să iasă din casă decât cu permisiunea organului judiciar şi va avea voie să meargă la tribunal și va locui în casa sa din București, din strada Virgil Madgearu.

Nuredin Beinur rupe tăcerea, după ce a fost împușcat în cap! „Au crezut că am murit!”

Pe 19 martie 2022, Nuredin Beinur și Tibi Ștefan au fost protagoniștii unor scene parcă desprinse din filmele cu mafioții italieni. Beinur a fost împușcat în cap și în mai multe zone ale corpului și a ajuns la Spitalul Floreasca după ce Francezu a tras în el cu bile de cauciuc! Peste 40 de martori au fost interogați în acest caz. Potrivit acestora, Tibi Francezu ar fi ieșit din local și ar fi mers la mașină. Când s-a întors, a venit cu un pistol cu bile, cu care l-ar fi împușcat pe Nuredin Beinur.

Răfuială cu pistoale la un restaurant din nordul Capitalei. Controversatul om de afaceri Nuredin Beinur a fost împușcat în faţă

„Rana putea să fie gravă, fatală, dacă era unul mai slab. Dar eu am făcut mult sport în viața mea și poate și asta m-a ținut în viață, nu? Dacă glonțul se ducea în ochi, puteam să fiu mort acum. Chiar dacă era glonț de cauciuc. El a tras de la un metru, doi. Mie doi doctori mi-au spus că dacă glonțul îmi intra în ochi, se ducea pe tunel și putea să-mi spargă creierul. Eu ce pot să zic acum, că-i mulțumesc Celui de Sus că sunt viu, sănătos, deci nu am nimic. Am și plecat acasă, nu am stat în spital, doar cât mi-au acordat îngrijirile necesare”, a spus Nuredin Beinur.