Nuredin Beinur, ridicat de mascaţi alături de Clanul Caran, a fost reţinut după audierile de la DIICOT. De ce este acuzat cel supranumit „Spaima Litoralului”

Nuredin Beinur, un controversta afacerist din Mangalia, supranumit "Spaima Litoralului", a fost reţinut după ce a fost audiat, joi, de procurorii DIICOT. Acesta fusese ridicat dimineaţă, alături de mai mulţi membri al Clanului Caran din Capitală.

23 nov. 2023, 23:09
Nuredin Beinur, ridicat de mascaţi alături de Clanul Caran, a fost reţinut după audierile de la DIICOT. De ce este acuzat cel supranumit „Spaima Litoralului”
Nuredin Beinur, ridicat de mascaţi alături de Clanul Caran, a fost reţinut după audierile de la DIICOT. De ce este acuzat cel supranumir "Spaima Litoralului"

Nuredin Beinur, ridicat de mascaţi alături de Clanul Caran, a fost reţinut după audierile de la DIICOT. Anchetatorii susţin că frații Emil, Aurel şi Costel Răducanu ar fi încercat să își extindă zona de influență dincolo de granițele Capitalei și chiar ale României. Ca să-și consolideze poziția, Caranii s-au alăturat și grupării conduse de Nuredin Beinur, supranumit și „Spaima Litoralului”, care este bănuit că ar fi exploatat dansatoarele dintr-un club din sectorul 1 al Capitalei. Pentru că nu câștigau destui bani, fetele erau obligate să se prostitueze, susţin procurorii DIICOT. După ce a fost audiat, Nuredin Beinur a fost reţinut!

Citeşte şi: Gigi Becali, pus la punct de temutul interlop Beinur Nuredin. Ce mesaj i-a transmis patronului de la FCSB cel supranumit „Spaima Litoralului”

Anchetatorii au descins, joi, la locuințele membrilor clanului Caranilor, una dintre cele mai mari și mai periculoase grupări interlope din România. În conturile lor au fost găsiți 15 milioane de dolari, bani obținuți din exploatarea sexuală a unor tineri și accesarea ilegală a conturilor unor cetățeni americani. Banii acestora erau scoși de la bancomate din Olanda și ulterior aduși în țară cu mașinile. Aurel, Costel și Emil Răducan, șefii uneia dintre cele mai de temut grupări interlope din România, au fost ridicați de mascați de la o petrecere. Odată cu liderii Clanului Caran a fost ridicat și Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima Litoralului”.

Citeşte şi: Anamaria Prodan și Beinur Nuredin, cel mai nou cuplu? Interlopul a dat cărțile pe față: „Îmi e dragă!”