Meciul secolului. Nurmagomedov îl aşteaptă pe Mayweather. „Va fi de două ori mai interesant decât meciul cu McGregor”

Rusul Habib Nurmagomedov (30 ani), noul star al artelor marţiale mixte (MMA), după victoria în faţa irlandezului Conor McGregor, precizat, cu ocazia prezentării autobiografiei sale că îşi doreşte un meci cu legenda boxului american Floyd Mayweather, în vârstă de 41 de ani.

27 nov. 2018, 11:49
Meciul secolului. Nurmagomedov îl aşteaptă pe Mayweather. „Va fi de două ori mai interesant decât meciul cu McGregor”

„Meciul nostru va fi de două ori mai interesant (decât cel pentru titlul UFC la categoria uşoară contra irlandezului Conor McGregor). Doi luptători neînvinşi şi va fi interesant să vedem care din cei doi va cădea sau va da înapoi…”, a declarat luptătorul daghestanez într-o conferinţă de presă susţinută la Moscova, scrie digisport.ro.

„Eu ştiu că o parte a presei şi chiar oameni din echipa mea nu-mi dau nicio şansă în faţa lui (Mayweather), ceea ce mă motivează şi mai mult”, a adăugat Nurmagomedov, care şi-a păstrat titlul de campion la categoria uşoară al UFC, cea mai importantă ligă profesionistă din MMA, după ce l-a învins pe starul irlandez Conor McGregor pe 6 octombrie.

Citeşte şi Meciul secolului s-a ANULAT. Floyd Mayweather REFUZĂ lupta cu Tenshin Nasukawa

Habib Nurmagomedov a revenit, totodată, asupra relaţiilor cu McGregor, după ce meciul dintre cei doi s-a terminat cu o încăierare generală la Las Vegas. „Nu a existat un dialog. De obicei, eu comunic normal, aţi văzut, dar el, el cred că şi-a pierdut cumpătul sau altceva, dar nu a vrut să-mi vorbească”, a declarat el. „După meci, nu ne-am văzut. La ce bun?”, a adăugat combatantul originar din republica rusă Daghestan.

Mayweather confirmă meciul cu Nurmagomedov
Boxerul american Floyd Mayweather a declarat, luna trecută, că este pregătit să-l înfrunte pe rusul Habib Nurmagomedov. „Ne vom bate”, a spus Mayweather, în vârstă de 41 de ani, pe site-ul specializat TMZ Sports.

„Când îl voi înfrunta pe Habib, vreau să primesc un cec cu nouă cifre, adică mai mult decât am câştigat cu McGregor”, a mai spus cel supranumit „Money”, aluzie la averea sa colosală adunată în ringul de box, precizând că acest meci ar trebui să se desfăşoare după regulile boxului.

Mayweather, care l-a învins la rândul său pe Conor McGregor într-un meci de box, desfăşurat în august 2017 la Las Vegas, i-a răspuns luptătorului rus printr-un mesaj postat pe Facebook, adresat reţelelor de televiziune. „CBS, Showtime şi MGM Grand, scoateţi carnetele de cecuri”, a scris pugilistul american, înainte de a parafraza sloganul electoral al preşedintelui Donald Trump: „Let’s make Las Vegas great again”.